• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kusum kendi poposunu kanatiyor

kuşsahibi81

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
Bioxi health sprey, furaderm krem
Kuşum daha once de boyle poposunu kanatiyordu. Bende veterinere goturdum. Veterineasagida yazdigim ilaclaro verdi. Poposundaki killari aldi. Boyunluk takti. Boyle 3 ay kaldi. Poposu tamamen iyilesmisti. Ben okuyorum aileme birakmistim. Geldigimde yime ayni bu duruma gelmis. Suanda da veterinere goturdum ayni ilaclara devam et dedi. Ediyorum 5 aydir. Yok artik duzelmiyo. Poposunu devamli olarak kasimaya calisiyo. Boyunluk takinca da yemek yemeyi kesiyo. O ladar zqyiflafi ki boyunlugu cikardim. Neden kasindigini anlayamiyorum. 7 yasinda. Lutfen bana yardimci olursaniz sevinirim

Ekli dosyalar

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuşum daha once de boyle poposunu kanatiyordu. Bende veterinere goturdum. Veterineasagida yazdigim ilaclaro verdi. Poposundaki killari aldi. Boyunluk takti. Boyle 3 ay kaldi. Poposu tamamen iyilesmisti. Ben okuyorum aileme birakmistim. Geldigimde yime ayni bu duruma gelmis. Suanda da veterinere goturdum ayni ilaclara devam et dedi. Ediyorum 5 aydir. Yok artik duzelmiyo. Poposunu devamli olarak kasimaya calisiyo. Boyunluk takinca da yemek yemeyi kesiyo. O ladar zqyiflafi ki boyunlugu cikardim. Neden kasindigini anlayamiyorum. 7 yasinda. Lutfen bana yardimci olursaniz sevinirim
Merhabalar bence rutin olarak gün içinde yem yedikten sonra boyunluğu takıp krem sürün gece yatarken de boyunluk takılı kalsın gece yatmadan krem sürün sabah çıkartın yemini suyunu içsin tekrar takın boyunluğu yani 2 ayrı rutin gibi ama kaşınmayı yarayı daha hızlı geçiricek bir krem var ise hocalarım önerecektir 🙏🏻 @Demet bükay @Aslı Ö. @EzgiA

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile bastırarak sürün lütfen günde 2-3 defa yeterli olur (ücretli veren eczaneler var sorun lütfen) 2-3 tane alın
Kaşıma 1 hafta içinde durması gerekli düzenli kullanırsanız geçme ihtimali çok yüksek
Antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur inşallah düzelir 🤲
Siz yokken ailenizde yapabilir
Büyük ihtimalle parazit var bölgede, ilaçlar uyutuyor tekrar canlanıyor

Üst Alt