• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kayıp. İstanbul Ümraniye

Alper37

Yeni Üye
Herkese merhaba
bugün saat sabah 7 civarında muhabbet kuşum annemin kafasındayken camdan kaçmış maalesef. Çok aradım gezdim sokak sokak ama görünürde hiç bir şey yok daha doyamadan kaybettim kuşumu. En azından bu forumda fotoğrafı kalsın istiyorum. İyi dilekleriniz ve yardımlarınız için teşekür ederim. (İstanbul / ümraniye/kazımkarabekir mah. buralarda yaşayan varsa bakabilirse sevinirim)❤

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Herkese merhaba
bugün saat sabah 7 civarında muhabbet kuşum annemin kafasındayken camdan kaçmış maalesef. Çok aradım gezdim sokak sokak ama görünürde hiç bir şey yok daha doyamadan kaybettim kuşumu. En azından bu forumda fotoğrafı kalsın istiyorum. İyi dilekleriniz ve yardımlarınız için teşekür ederim. (İstanbul / ümraniye/kazımkarabekir mah. buralarda yaşayan varsa bakabilirse sevinirim)❤
Merhaba. Umarım kuşunuzu bulabilirsiniz. Çevre apartmanlara, ağaçlara bakmakta fayda var. Kafes balkona konulabilir. Dişi muhabbet kuşu sesi açıp sokakları gezebilirsiniz. Başlığı da düzenledim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun. Üzüldüm. 😔 İnşallah bulursunuz kuşunuzu. 🤲🏻

Ayrıca çevrede petshop, dükkan vs var ise onlarada sorun. Sosyal medyada büyük kuş sayfalarına da yazın.