• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kayıp Kuşum kayboldu Kağıthane

miraççevik

Yeni Üye
Merhaba saat 16.00 gibi kaybolan kuşumu akşam 21.00 gibi tekrar ağaçta buldum yakalamaya çalışırken kaçtı Kızılay hastanesine doğru. Kağıthane Merkez Kağıthane tapu müdürlüğünün çevresi Bulan gören yazabilir mi?

Ekli dosyalar

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Merhaba, O çevrenin Facebook ve İnstagram gruplarına ve sayfalarına da ilan verdirin. Çevrede ki petshoplara çocuğunuzun fotoğrafını gösterin, X de kayıp hayvanlar topluluğu vardı orada da paylaşabilirsiniz umarım bulabilirsiniz 🙏🏾

miraççevik

Yeni Üye
Merhaba, O çevrenin Facebook ve İnstagram gruplarına ve sayfalarına da ilan verdirin. Çevrede ki petshoplara çocuğunuzun fotoğrafını gösterin, X de kayıp hayvanlar topluluğu vardı orada da paylaşabilirsiniz umarım bulabilirsiniz 🙏🏾
Sokaklara ilan astım bir umut petshoplara ve veterinerlere ilan verdim birisi aradı sadece o da kendi kuşunu vermeye çalıştı sanki kuşumu tanımicam ben :/

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Maalesef etrafa ilan astım petshoplara sokaklara. Birisi kendi kuşunu bize vermeye çalıştı para ödülü koydum diye :/
🙄 İnsanları anlamak zor maalesef öyle fırsatçılar da var aramızda yaşıyorlar😬Siz zaten kuşunuzu tanırsınız görünce 👍 umarım en yakın zamanda bulunur 4.leventte bir kaç petshop arkadaşim var onlara yarın bakarım siz konuya varsa bir kaç fotoğrafi yada video olsa daha iyi olur ekler misiniz 👍

miraççevik

Yeni Üye
🙄 İnsanları anlamak zor maalesef öyle fırsatçılar da var aramızda yaşıyorlar😬Siz zaten kuşunuzu tanırsınız görünce 👍 umarım en yakın zamanda bulunur 4.leventte bir kaç petshop arkadaşim var onlara yarın bakarım siz konuya varsa bir kaç fotoğrafi yada video olsa daha iyi olur ekler misiniz 👍

Ekli dosyalar

miraççevik

Yeni Üye
Ya zaten kuşuma verdiğim eğitimler var görünüşü ne kadar benzese bile verdiğim Eğitimlerden birini yapmazsa anlarım ben onun o olmadığını.Cidden anlamıyorum para Ödülü de çok büyük bir şey değil bir çocuk bulsa hayvana bakmak yerine getirmeyi tercih etsin diye koydum onu da.4 gün oldu hâlâ ses soluk yok kuşumdan...

Üst Alt