• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum kapıya sıkıştı

figengirgin

Aktif Üye
Çok teşekkür ederim şimdi sırt kısmını tekrar kontor ettim ve bir yara gördüm sabah korkuyla gözümden nasıl kaçmış anlayamadım zeytinyağ sürdüm
Laleli veterinere götürebilirsiniz ilgilenmeleri güzel ben çok memnunum kuşumu goturdugum zaman beni hiç geri cevirmediler sagolsunlar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim şimdi sırt kısmını tekrar kontor ettim ve bir yara gördüm sabah korkuyla gözümden nasıl kaçmış anlayamadım zeytinyağ sürdüm
Hayır zeytinyağı sürmeyin. Yara varsa eczaneden rif ampül alıp tüyleri aralayın tüylere gelmeyecek şekilde pamukla pansuman yapınız. Günde üç dört kez.

paşayso

Yeni Üye
Yarası bu şekilde bugün tekrar bakıcam rifim var ben de sağlıkçıyım. Bugün keyfi baya yerinde hatta kafesinden çıkmak için deliriyor tellere tırmanıyor sürekli kanlı dışkılaması tamamen durdu pek ötmüyor ama oyun oynuyor çıkartmadım kafesinden biraz daha toparlasın diye

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yarası bu şekilde bugün tekrar bakıcam rifim var ben de sağlıkçıyım. Bugün keyfi baya yerinde hatta kafesinden çıkmak için deliriyor tellere tırmanıyor sürekli kanlı dışkılaması tamamen durdu pek ötmüyor ama oyun oynuyor çıkartmadım kafesinden biraz daha toparlasın diye
Tekrardan videosunu görebilir miyiz. Eğer ki kamburluk devam ederse kas kemik sistemi zarar görmüş olabilir. Bu da röntgenle anlaşılır. Ama yaradan ötürü o şekilde duruyorsa rif fayda sağlar diye düşünüyorum.

paşayso

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable şu anda bu şekilde durduğu yerde durmuyor dışarı çıkmak istiyor çok şükür hareketlerinde hiçbir kısıtlanma olmadı. Dışkılaması da şu anda normale döndü veterinerle görüştüm bugün şehir dışında olacakmış araç bulmaya çalışıyordum bende. Fotoğraf ve videolarla yardımcı oldu sağolsun. Yarasına furasin ve rif kullanacağım. Tüneğinde bir sağa bir sola gidip duruyor sürekli

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Watch unnamed | Streamable şu anda bu şekilde durduğu yerde durmuyor dışarı çıkmak istiyor çok şükür hareketlerinde hiçbir kısıtlanma olmadı. Dışkılaması da şu anda normale döndü veterinerle görüştüm bugün şehir dışında olacakmış araç bulmaya çalışıyordum bende. Fotoğraf ve videolarla yardımcı oldu sağolsun. Yarasına furasin ve rif kullanacağım. Tüneğinde bir sağa bir sola gidip duruyor sürekli
Gelmiş geçmiş olsun yavrunuza 🌸 bir daha Allah tekrarını yaşatmasın inşallah 🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Amin aminn o kadar üzüldüm ki nasıl olduğunu anlayamadım bile 🥲 inşallah toparlayacak ve buraya konuşurken videosunu atacağım hepinize çok teşekkür ederim allah razi olsun🌸
Furacin böbreğe zararlı olabilir, birde krem olduğu için deri üzerinde tabaka bırakabilir,
Rif i direk kullanın derim, sadece Rif yok kremde kullanacağım derseniz, fucidin daha iyi🥰🤲
Rif önceliğim günde 4-5 defa hızlı çözüm sizde biliyorsunuz zaten kuşlarda yan etkisi yoktur içinde iyot olmadığı için🥰
Antibiyotik ve antibakteriyel enfeksiyon kapma olasılığını yok eder👍🤲
Geçmiş olsun 🥰🐦

Son düzenleme:

paşayso

Yeni Üye
Furacin böbreğe zararlı olabilir, birde krem olduğu için deri üzerinde tabaka bırakabilir,
Rif i direk kullanın derim, sadece Rif yok kremde kullanacağım derseniz, fucidin daha iyi🥰🤲
Rif önceliğim günde 4-5 defa hızlı çözüm sizde biliyorsunuz zaten kuşlarda yan etkisi yoktur içinde iyot olmadığı için🥰
Antibiyotik ve antibakteriyel enfeksiyon kapma olasılığını yok eder👍🤲
Geçmiş olsun 🥰🐦
Çok teşekkür ederim simdi rif uygulamaya başlayacağim ara ara da fucidin sürerim diye düşündüm

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkür ederim simdi rif uygulamaya başlayacağim ara ara da fucidin sürerim diye düşündüm
Fucidin yarayı yumuşatır, deri tüy kaplı olduğu için, yağlanmasa iyi olur bence,
Rif 3-4 güne kapatır düzeltir ve kulak pamuğu ile sürün lütfen pıt pıt acıtmadan🥰🤲
Günde 4-5 kez olabilir, kurudukça🥰🤲çok geçmiş olsun Allah şifa versin 🥰🤲

paşayso

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim şimdi ilk uygulamamızı yaptık biraz zor oldu ama yaptırdı. Tek sıkıntı orayı yalamak istiyor bir şey olmaz rifden demi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkür ederim şimdi ilk uygulamamızı yaptık biraz zor oldu ama yaptırdı. Tek sıkıntı orayı yalamak istiyor bir şey olmaz rifden demi
Rica ederim geçmiş olsun 🥰🐦🐦
Hayır içinde iyok yok sodyum var, hiç problem olmaz, hatta bakteri varsa gaga da yok eder🥰🤲

paşayso

Yeni Üye
Ayyy yenin ederim bildiğimi sandığım her şeyi unutturdu bu bana ya böyle bir üzüntü olamaz hala icim acıyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ayyy yenin ederim bildiğimi sandığım her şeyi unutturdu bu bana ya böyle bir üzüntü olamaz hala icim acıyor
Üzülmeyin, geçti, Rabbim tekrar yaşatmasın🤲bununla geçmiş olsun 🥰insan yavrusuna kıyamaz😔herşeyi unutur🥰🤲
Geçtii, siz iyi olun ki o minik de güç alsın iyi olsun 🥰🤲🐦🐦