• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum kapıya sıkıştı düştü

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Neden veteriner yerine paranızı gereksiz hiçbir faydası olmayan birşeye verdiniz ki.

Oda can. Farkındasınız değil mi? Para daha mı önemli???? İnanın Allah 1800 TL yi kat kat çıkartacak. Emin olun bundan. Kaldıki vicdan boyutu da var.

Neden insanlar can olduğunun geri getirilemeyecek bir şey olduğunun farkına varamıyor. 😥

utkdmr21

Yeni Üye
Neden veteriner yerine paranızı gereksiz hiçbir faydası olmayan birşeye verdiniz ki.

Oda can. Farkındasınız değil mi? Para daha mı önemli???? İnanın Allah 1800 TL yi kat kat çıkartacak. Emin olun bundan. Kaldıki vicdan boyutu da var.

Neden insanlar can olduğunun geri getirilemeyecek bir şey olduğunun farkına varamıyor. 😥
Haklisiniz fakat ben daha 16 yasindayim su an param yok benim param olsa zaten hemen gotururum hem o vitaminde 75 tl ydi maalesef elimden bunlar geliyor

utkdmr21

Yeni Üye
Yem yemiyor ne yapabilirim maydonoz yiyor fakat diskisi sulu cikmaya basladi daha kotuye gitmesini istemiyorum

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Yem yemiyor ne yapabilirim maydonoz yiyor fakat diskisi sulu cikmaya basladi daha kotuye gitmesini istemiyorum
Daha kötüye gitmesini istemiyorsanız veterinere götürmeniz gerekiyor. Ailenizle konuşun, bu vaziyette üzgünüm ki fazla yaşayamaz. Yumurta sarısını yoğurt kıvamına getirip yedirin.

Pınar1522

Aktif Üye
Abim işten gece gelicek o gelince arabayla götürücez sanırsam şu an yumurtayı haşlıyorum
Ablacım yumurtayı hasladiktan sonra hemen verme, soğuttuktan sonra ver tamam mı? Soymadan önce bi 5 dakika soğuk su ile yıkasan soğur.

utkdmr21

Yeni Üye
17548379379638932542930570196929.jpg
Dışkısı böyle çıktı yaparkende ayakları salladı bi

utkdmr21

Yeni Üye
Yumurta verirken dünden beri ilk defa ses cikardi 2 3 kere

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Kırık Bile Olabilir. Maalesef Veteriner Hekim Görmeli. Hangi Ilcedesiniz ? Röntgen Çekilmeli Maalesef. Biz Uzaktan Yardımcı Olamayiz

Son düzenleme:

Bayankod

Aktif Üye
Çok geçmiş olsun. Bulunduğunuz ile göre değişir ama muayenenin 1800₺ olmaması lazım. Veterinerleri bir arayın belki taksit taksit ödemenize izin verirler. Röntgen kesin çekilecektir o da bin liradan aşağı olmaz.

Bayankod

Aktif Üye
Ayrıca mama için veteriner hekimim bana kuşum için yumurta bal ve unu karıştırıp şırıngayla yedirebileceğimi söylemişti. Su içmiyorsa onu da şırıngayla verin.

Bayankod

Aktif Üye
48 saat geçtiyse iç kanama riskini atlatmıştır. En azından veterinerim böyle demişti bana.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
@EzgiA ablamın sayesinde yarın kuşu ilk iş veterinere götürüyorum yorumlarınız için çok teşekkürler ezgi abla sana da tekrardan çok teşekkür ediyorum çok büyük bir iyilik yaptın 😊😊
Ablacığım Yazmasan Daha İyiydi Ama Tek dileğim İyi Olsun Yeterli. 🙏🌸 Rica Ederim Ablacığım 🥰