• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum kapıya sıkıştı düştü

utkdmr21

Yeni Üye
Merhaba dün 6 gibi muhabbet kuşum kapıdan kaçmaya çalışırken kapattım kapıyı ama arasına sıkıştı yere düştü ve sadece kafasını oynatıyor ilk basta ayaklarda hiç tepki yoktu fakat suan ayaklar hafif oynuyor ama ayaga kalkamiyor ucamiyor elimizle besliyoruz dun aksam acik veteriner bulamadim bugunde yok dun baya sulu ciktk diskisi bugun ise daha az sulu ne yapmam lazım lütfen acil yardım edin

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba dün 6 gibi muhabbet kuşum kapıdan kaçmaya çalışırken kapattım kapıyı ama arasına sıkıştı yere düştü ve sadece kafasını oynatıyor ilk basta ayaklarda hiç tepki yoktu fakat suan ayaklar hafif oynuyor ama ayaga kalkamiyor ucamiyor elimizle besliyoruz dun aksam acik veteriner bulamadim bugunde yok dun baya sulu ciktk diskisi bugun ise daha az sulu ne yapmam lazım lütfen acil yardım edin
Merhaba geçmiş olsun kuşunuzun videosunu görebilir miyiz. Streamble.com a yükleyip linki bizimle paylaşın lütfen

utkdmr21

Yeni Üye
Bu olaydan 45 dk sonrası hafif suyla ıslattık veteriner şoka girmiş olabilir dedi burada çok bitik gözüküyor fakat şuan gözleri normalde ki gibi acik isiriyor maydonoz yiyor yemi 2 3 tane yiyip birakiyor su an kafasi oynuyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba iç organları zarar gördü muhtemelen. İç kanama riski var. Durumu kritik. Konumunuz İzmir görünüyor. Buca'da Yücelen hayvan hastanesi var. Orası 7/24 açık vakit kaybetmeden götürün.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İzmir hekim veteriner kliniği sürekli açık. Kuşlar üzerine çokta iyiler. Buradan kimse size yardımcı olamaz. Acil götürün.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İzmir hekim veteriner kliniği sürekli açık. Kuşlar üzerine çokta iyiler. Buradan kimse size yardımcı olamaz. Acil götürün.
Merhaba Geçmiş Olsun. Asli Hocamızın Dediği Yere Götürün. Semiha Abla. Hekim Veteriner Kliniğini Önermiyorum Benim Kızımın Vefatından Ali Bey'in Çok suçu Var. Onermiyorum Ben. Bilgin Olsun 🌸

utkdmr21

Yeni Üye
Teşekkürler gitmeye çalışıcam maalesef maddi olarakta çok sıkıntıdayız 1800 istiyorlar

handanehirr

Aktif Üye
Bu bir vitamin bağışıklığına iyi gelir ama eğer iç organlarda sorun olduysa darbe sonrası yada kanatlarına işe yaramaz durumı acil olduğundan durumunuzu söyleyip veteriner hekimlere bildiririrseniz fiyat olarak da biraz kolaylık yaparlar belki çünkü kuşun hayatı söz konusu

utkdmr21

Yeni Üye
Bir şey sormak istiyorum iç kanaması olduğunu nasıl anlayabiliriz dıskısı yeşil çıkıyor ayaklar ve kafa oldukça hareketli şuan vitaminli suyundan içirdim bir de şok geçirmiş olabilir mi eskişehirde ki kanatli uzman öyle söyledi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bir şey sormak istiyorum iç kanaması olduğunu nasıl anlayabiliriz dıskısı yeşil çıkıyor ayaklar ve kafa oldukça hareketli şuan vitaminli suyundan içirdim bir de şok geçirmiş olabilir mi eskişehirde ki kanatli uzman öyle söyledi
Şok olabilir evet iç kanamada dışkı kanlı olabilir, şoktan dolayı felç de olabilir evinizde kantaron yağı varsa bastırmadan ayak ve bacaklarına masaj yapın 🌸🙏