• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum kanlı dışkı yapıyor

Kutayyy

Aktif Üye
Merhaba.Kuşumun düne kadar hiçbir şeyi yoktu. Fakat şimdi kontrol ettiğimde kanlı dışkı yaptığını görüyorum. Streamable üzerinden bir video ekledim.Fotoğrafları da ekledim. Bunun sebebi ne olabilir? Enerjisi her şeyi yerinde lütfen yardım edin.

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kutayyy

Aktif Üye
enerjisinden hiçbir kayıp yok hala yerinde durmuyor çok neşeli, evimize geldiğinden beri hiçbir değişiklik olmadı hayatında. hiçbir defa kapıya sıkışmadı veya zarar görmedi, sadece 1 ay önce ayağı zedelendi o da geçti çok şükür

Yoda

Aktif Üye
Kuşun poposunda gözle görülür kanama var mı? İçten olduğunu düşünsem de bir sorayım. Her dışkısı mı kanlı oluyor?

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Sonraki diğer dışkı normal , yediği farklı bir yiyecek etki etmiş olabilir takip ediniz birdaha tekrarlanmaz ise sorun olmaz lakin tekrarlanır ise bu bir hastalığa işaret olabilir

Kutayyy

Aktif Üye
kendisi yeşillik sevmiyor yediklerinde hiçbir farklılık olmadı sonraki dışkıları normal çıktı popoda herhangi bir ishal veya kan lekesi yok

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Siz görmeden dışarda farklı birşey yemiş kemirmiş olabilir. Dışkılarının formuda sıkıntılı durmuyor. Takip edin devam ederse kanatlı uzmanına götürün.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bazı kuşların libidosu yüksek oluyor. Siz görmeden bir yere çiftleşme hareketi yapmış ve popo kısmı hasar alıp o şekilde bir dışkı yapmış olabilir mi acaba. Çünkü son attığınız dışkı normal görünüyor hareketli diyorsunuz. Normal şartlarda kanlı dışkı yapan bir kuş bir halsizlik durgunluk yaşar. Aklıma o geldi nedense. Tabi sadece yorumum. Gözlemleyin yine de tekrarı olacak mı.