• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kafesten kaçmaya çalışıyor

Omerke

Paylaşımcı
Merhaba yavru erkek muhabbet kuşum var 4 gündür bende elime vs geliyor kendini öptürüyor tek bir sorunu var kafesine ne zaman koysam kaçmaya çalışıyor hemde delirmişcesine

Doğacı

Eski Forumcu
Dışarı çıkmak istiyor özgürlükçü 😅🤩

Omerke

Paylaşımcı
Dışarı çıkmak istiyor özgürlükçü 😅🤩
Dışarıya çok mu alıştırdım acaba kafesine yem bile koymuyorum hızlı alışsın diye masamda çay tabağı var ona koyuyorum yemleri onun haricinde de hep odada geziyor yada yerinde böyle tünüyor

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dışarıya çok mu alıştırdım acaba kafesine yem bile koymuyorum hızlı alışsın diye masamda çay tabağı var ona koyuyorum yemleri onun haricinde de hep odada geziyor yada yerinde böyle tünüyor
Merhaba siz yinede ara sıra kafeste vakit geçirmesini sağlayın, yoksa hiç girmez😊🐦🤲

Doğacı

Eski Forumcu
Bir yerlere çarpmıyor güzelce uçuyor ise sorun yok, dışarda olmasında bir problem olmaz. Kafesin kapısını açık bırakın istediği zaman girsin çıksın yemeğini de kafese koyun, acıktığı zaman kafese girer yer karnını doyurmak için kafese girmesi gerektiğini öğrenir böylece. Bizimkiler öyledir.

Omerke

Paylaşımcı
Bir yerlere çarpmıyor güzelce uçuyor ise sorun yok, dışarda olmasında bir problem olmaz. Kafesin kapısını açık bırakın istediği zaman girsin çıksın yemeğini de kafese koyun, acıktığı zaman kafese girer yer karnını doyurmak için kafese girmesi gerektiğini öğrenir böylece. Bizimkiler öyledir.
Yarından itibaren öyle yapayım o zaman teşekkürler

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Dışarıya çok alıştırdıysanız elbette kafesini benimsemez bir kaç gün kafes içinde kalsın dışarı çıkarmayın ki kafesini benimsemesi önemli. Yoksa zorluk çekebilirsiniz

Üst Alt