• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum kafesin altını kemiriyor

ysdogan11

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kafesin altındaki bir noktayı sürekli bir şekilde kemirmek
Kullanılan İlaç
suyuna 2-3 haftada bir multi vitamin damlatıyorum
Merhabalar yaklaşık 1.5 yaşında dişi bir kuşum var kızgınlık dönemini atlattı herhangi bir mutsuzluğu yok (benim tahminimce) çünkü mutlu bir şekilde ötüyor kakası normal enerjik ve yemesi içmesindede sıkıntı yok fakat son 3 gündür videoda görebileceğiniz gibi kafesin alt kısmındaki kafes telini yada ızgara altındaki plastik tabağı kemiriyor (tam nereyi kemirdiğini bilmiyorum çünkü ben onu kontrol ettiğinde hemen bana geliyor sanki yaptığının görünmesini istemeyen bir çocuk gibi :) ) kafesinde kalamar taşı var ve vitaminlerinide veriyorum ben şahsen tüy değişiminden olabileceğini düşündüm (daha tüy döktüğünü görmedim fakat mevsim geçişindeyiz sonuçta) fakat ilk defa böyle bir şey yapıyor ve çok fazla ses çıkarıyor hep bunu yapıyor gün içinde

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dışkısına temas etmemeli bence ızgaralı ve kafes altı çukur şeklinde olan kafes alın derim, dişi kuşlar genellikle yuva hazırlığında yaparlar bunu, tüy döneminde halsiz olurlar genellikle ☺

ysdogan11

Yeni Üye
Üst Alt