• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum kafes teline asılıyor ve duruyor

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Arkadaşlar resimde eklediğim gibi sarı olan kuşum bazen tele gagasını takıp ağzını yarım açıyor acaba bir hastalık belirtisimi önlem almam gereklimi uyumuyor öyle yapınca sadece duruyor

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Dışkıları nasıl kuyrukta sekme var tünekte dururken. Bu arada kafesi mutlaka değiştirin boyaları kemirmişler galvaniz yada pirinç kafes temin edin.

Son düzenleme:

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Dışkıları nasıl kuyrukta sekme var tünekte dururken. Bu arada kafesi mutlaka değiştirin boyaları kemirmişler galvaniz yada pirinç kafes temin edin.
Hocam şimdi gördüm mesajınızı dışkısı bu şekilde haftaya temin edeceğim kafesi hocam dışkısı bu şekilde

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Hocam şimdi gördüm mesajınızı dışkısı bu şekilde haftaya temin edeceğim kafesi hocam dışkısı bu şekilde
Tünekte net bir videosunu eklermisiniz dışkılar iyi durmuyor özellikle ilk resim ancak ayrı ayrı yanıltır. Siz altına temiz beyaz peçte serip güncel 4 5 adet olunca yeniden dışkı resmi ekleyin. (Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın)

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Tünekte net bir videosunu eklermisiniz dışkılar iyi durmuyor özellikle ilk resim ancak ayrı ayrı yanıltır. Siz altına temiz beyaz peçte serip güncel 4 5 adet olunca yeniden dışkı resmi ekleyin. (Video için Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın)
Watch unnamed | Streamable buyrun hocam sarı olan dışkı için peçete serdim bekliyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam temin edeceğim kesinlikle
[/QUOTE]
Plastik tünek bakteri yayar ahşapta çok az olur😊

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Görünürde normal gözüküyor ama Demet ablamın dediği gibi tünekler ahşap kafeste galvaniz boyasız olmalı çok kemirmişler Allah korusun direk zehirlenme sebebi. Dışkılar olunca eklersiniz.

Üst Alt