• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kafes tabanında oturuyor

Turuncasli

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kafes tabanında durma hapşırma burun kızarması
Hastalık Belirti Tarihi
20 Haz 2021
Arkadaşlar benim grip atlatmış bir sultan papağanim var bir haftaya kadar normaldi ama son bir haftadir kafese girdiğinde tabanda hareketsiz duruyor arada hapsiriyor yemesi ve hareketliliği disardayken iyi ama kafese.girince böyle yapıyor lütfen yardım edin🥺🙏Ekli dosyayı görüntüle 8790

Semihzz123

Tutkulu
Arkadaşlar benim grip atlatmış bir sultan papağanim var bir haftaya kadar normaldi ama son bir haftadir kafese girdiğinde tabanda hareketsiz duruyor arada hapsiriyor yemesi ve hareketliliği disardayken iyi ama kafese.girince böyle yapıyor lütfen yardım edin🥺🙏Ekli dosyayı görüntüle 8790
tabana peçete koyup güncel dışkı atabilirmisiniz ?

Turuncasli

Yeni Üye
Bir de ucunca burun delikleri kirmizilasiyor çok hızlı nefes alıp veriyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıda hastalık görünmüyor ama kronik bir solunum olabilir.. hırıltı çok mu? Kabarma var mı? İştah nasıl?

Turuncasli

Yeni Üye
Dışkıda hastalık görünmüyor ama kronik bir solunum olabilir.. hırıltı çok mu? Kabarma var mı? İştah nasıl?
Hırıltı yok tüylerini temizlerken kabarıyor sadece onun harici uçtuğu zaman çok hızlı nefes alıp veriyor onu da alt göbeğinin çok hızlı şekilde inip kalkmasıyla anliyorum

Üst Alt