• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Kafes Tabanına Yumurtladı ve Kırıldı

quentidark

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, kuşum ilk yumurta yaptı fakat kafes tabanına düşüp kırılmış, yuvalık var girip çıkabiliyor hatta geceleyin yuvalıkta uyuyor.:cry: Sabah olmuştu muhtemelen fark edip yumurtayı aldık kırık olduğu için. Yoksa ellemem mi gerekiyordu? Tabanında olduğu gibi bırakmalı mıyım diye düşündüm. Ellediğimiz için tekrar kırık yumurtayı yuvalığa koysak olur mu? Eşi var, anlaşabiliyor.

Yigit K.

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar, kuşum ilk yumurta yaptı fakat kafes tabanına düşüp kırılmış, yuvalık var girip çıkabiliyor hatta geceleyin yuvalıkta uyuyor.:cry: Sabah olmuştu muhtemelen fark edip yumurtayı aldık kırık olduğu için. Yoksa ellemem mi gerekiyordu? Tabanında olduğu gibi bırakmalı mıyım diye düşündüm. Ellediğimiz için tekrar kırık yumurtayı yuvalığa koysak olur mu? Eşi var, anlaşabiliyor.
Sanırım yumurta kırıldıktan sonra büyüyemez. Üzücü olsada koymamanız gerektiğini düşünüyorum. Hem büyümez ve kırık yumurta yuvalığın içini kokutur.

Üst Alt