Benim muhabbet kuşumda da bu hareket vardı. Yanlış anlamayın benzetmek gibi olmasın ama aynı hareketi görünce de yazmadan edemedim. Benim kuşumda halsizlik, uyuklama, bazen çılgınca uçma, kanat düşüklüğü, bazen bi ayağını basamama ve bir de bu suratını silkeleme hareketi vardı. İzmir Göztepe'de bulunan bir veterinere götürdüm ki keşke götürmeseydim, 1 aydan fazla orada tedavi gördü ama çok büyük hataymış oraya götürmek, bunu farkedemedim. Ve benim yanlış veteriner seçimimim yüzünden ne olduğu da anlaşılamayarak maalesef bayramın 4. günü vefat etti. Burada anlayan arkadaşlar yazacaklardır ve size tavsiyem o arkadaşların yorumlarını dikkate alın, ben kendi hatalı veteriner tercihimde ısrar ettim ve maalesef şu anda tarifsiz bir acı yaşıyorum 11 gündür, çok pişmanım burada söylenen veterinerlere götürmeyip o şu anda asla hekim olduklarını düşünmediğim kişilere götürdüğüme. Tabii ki umarım sizin kuşunuzun hiçbir şeyciği yoktur ve bu kafa silkeleme geçici bişeydir ama yine de burada yazılanları dikkate almanız açısından ben de yazmadan edemedim, çünkü artık sadece başkalarının da kuşunun başına benimkinin başına gelen şey gelmesin istiyorum. Eğer İzmir'deyseniz özellikle burada yapılacak veteriner tavsiyelerine göre hareket edin ve Göztepe'de bulunan hiçbir şeyden anlamayan ve bir sürü insanın canını yakan o adı lazım değil yere götürmeyin lütfen.