Şimdi şöyle, ilaçlar zaten karaciğerini normalden fazla zorladığı için deneme yanılma yolu ile gitmek ilaç yüklemesi olur. İlaçlar hakkında yeterli bilgim yok ama aslı hanım antibiyotik olduğunu yazmış. eğer ilaca başladıysanız en az 3 gün kullanın antibiyotiği ve bırakın onu. sonra antifungala başlarsınız. ama ben hâlâ biraz sindirimi için takviye yapma taraftarıyım. Solunum yolu enfeksiyonunda da bildiğim kadarı ile ağızda kötü koku görülebiliyor, kursal enfeksiyonlarında, karaciğerde sorun olunca sindirim sistemi de etkileniyor bir noktada diye okumuştum ondan da oluyor olabilir. Ağızda kötü koku normal değil tabii ki, bir sağlık sorunu var orası kesin. Ben sizi anlıyorum ben de aynı durumda kaldım çünkü iyileştirmek istiyorsunuz ama emin de değilsiniz. Normal bir durum. Kursak florası bozulma durumu diye bir şey de varmış geçen okudum, denge bozulunca kötü koku geliyor olabilir. Eğer sindirimi yavaşsa yem kursakta çok kalıyorsa da bu durum görülebilir. Ama ben kuş uzmanı değilim

Aktif bir kusma yok anladığım kadarı ile, hastalık belirtisi de görmedim. Fotoğrafta canlı duruyor gözleri, tüy bakımını da yapıyor belli. Halsizlik var mı?