• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kayıp Kuşum kaçtı Çimen Tekirdağ

Seval

Yeni Üye
Kuşumuz canımız bugün Tekirdağ Mavi Marmara Tatil Sitesinde kaçtı. Nasıl bulabilirim tecrübeli kişiler yardım edebilir mi, nereye ilan verebiliriz. Lütfen lütfen acil yardım

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşumuz canımız bugün Tekirdağ Mavi Marmara Tatil Sitesinde kaçtı. Nasıl bulabilirim tecrübeli kişiler yardım edebilir mi, nereye ilan verebiliriz. Lütfen lütfen acil yardım
Merhaba geçmiş olsun
Etraftaki çocuklara en yakın petshoplara sorun
Sabah erkenden kuş sesi açın kafesi çıkarın
İnşAllah bulursunuz🤲🤲

ezgi99

Müdavim
Merhaba benimde bayramdan önce kaçmıştı bulduğunuz şehrin sayfalarına ilan atın storilerinde paylaşım yapsınlar afiş asabilirsiniz ben sayfalara atmıştim birileri bulup görmüşler 2 3 gün sonra getirdiler sağolsunlar 🥺 inşallah bulunur 🤲🏻 numaranizi yazabilirsiniz yada eklemek istediklerinizi varsa iletin bana resime ekliyeyim yoksa sizde yapay zeka la yapıp sayfalara paylaşın lütfen resmi ❤ demet ablamın dediği gibi petshoplara gidin gün içinde getiren olursa numara bırakın petshopa size ulaşabilsinler ve yakınınizdaki evlere gidin kapıları çalın sorun balkonlara gelmiş olabilir çevre binalara sorun lütfen en kısa zamanda bulunur inşallah 🤲🏻🥰file_000000003cec71f480f6a910d77d3859.png

Son düzenleme:

Seval

Yeni Üye
Ezgi hanım şimdi Instagram’dan yazınca okuyabildim bu mesajınızı o kadar çok yere bıraktım ki yardım isteklerimi. Bana yayınladığınız sayfaları atarsanız ben de orada yayınlayayım belki bir bulan olur. Bulunduğum yazlık site şehre biraz uzak. Buralı olmayan yazlıkçılar bulmuş olabilir bilmiyorum…

ezgi99

Müdavim
Ezgi hanım şimdi Instagram’dan yazınca okuyabildim bu mesajınızı o kadar çok yere bıraktım ki yardım isteklerimi. Bana yayınladığınız sayfaları atarsanız ben de orada yayınlayayım belki bir bulan olur. Bulunduğum yazlık site şehre biraz uzak. Buralı olmayan yazlıkçılar bulmuş olabilir bilmiyorum…
İnşaallah bulursunuz Instagramdan da yazdım size kendi bulunduğum şehrin sayfalarına attım ben yani bi faydası olmaz İstanbul dan ta ucupta antebe gelmez o yüzden siz kendi bulunduğunuz Tekirdağ sosyal sayfalarına Instagram'da paylaşım yapan Tekirdağ sayfasi gibi bir kaç tane daha sayfa olabilir onun gibi varsa oralarda paylaşım yapsın bulunur inşallah en kısa zamanda vicdanlı biri umarım bulurda getirir🤲🏻

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
MUTLU HABER 🙏🙏🙏🙏 Çimen kuşumuz bulundu.
Yan siteye gitmiş 700 m ilerde. Sokaklara afiş yapıştırmıştık çöp konteynırlarına elektrik direklerine.. Afişten görüp aradılar. Çok mutluyum.
Gözünüz aydın çok mutlu oldum 🥰🤲🤗