• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum kaç yaşında

Kuşçu5678

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 696
Kuşumu 6 gün önce aldım tahmini kaç yaşında bana dişi dediler konuşmayı öğretebilirmiyim ve elime koluma ve bana ne zaman alışır 2 gün önce saldım ve biyere çarpmadı ve her gün kafesinin kapısında beli bir saate bekliyor bu bana alışmaya başladığını mı ifade eder çok merak ediyorum cevap vericeklere şimdiden teşekkür ediyorum ve çok fazla yem yiyor ve aldığım petshop 1 yaşında dedi

Son düzenleme:

Soner

Aktif Üye
Dişi yetişkin kuş konusması biraz daha kısıtlı oluyor dişilerin ki bu yavruda degil biraz daha zor işin bence güzel bir eş al yanına

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Kusunuz hayırlı olsun inşallah umarım bu kuşu size yavru diye vermediler çünkü baktığım zaman en az 8 aylık dişi kuş daha fazlası da olabilir bu kuş evcil değilse eğitimi sizin için çok zor olacaktır eğer değişim yapabiliyorsaniz 1 buçuk aylık yavruyla değiştirin derjm iyi forumlar dilerim

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Merhaba sağlıkla besleyin kuşunuz damızlık bir dişi artık eğitemezsiniz yanına erkek alıp yavru alma çalışmalarına başlayabilirsiniz ya da değişip yavru alabilirsiniz eğitmek için

Üst Alt