• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşum kabarık ve uyuyor

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bir de kuşu besleyin. Direnci yerine gelsin.

Bulut_

Paylaşımcı
ben bu tarz petshop vitaminleri çok bilmiyorum o yüzden bir yorum yapmayayım ancak size probiyotik olarak entrobac, vitamin olarak gervit öneririm. ben sürekli kullanıyorum ve çok memnunum. forumda da birçok arkadaşımız kullanıyor.
Nasıl saklıyorsunuz iki ay da bozuldu ürünler çok çabuk bozuldu grppetw almıştım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sipariş dün verildi ve aynı gün kargoya teslim edildi.. bugün elinize ulaşır inşallah.. kuşun sadece entrobac ile düzelmez ayrıca arkadaşlarin belirttigi gibi direnci yükselterek bağışıklığı güçlendirmen lazım yani takviye besleme yapmanız gerekir ve duruma göre ilaç gerekirse ilaç verilmesi lazım 👍 bugün entrobac gelince serkhan ustanın dediği gibi üç gün tazeleyerek verin ayrıca iyi karışım bir yem ve multivitamin birde besleme maması ve aparatı temin ediniz

Bulut_

Paylaşımcı
Güneş görmeyen ve oda sıcaklıgında ve mamaist . com dan
Öyle saklıyordum ama bende bozulmuş kuşum dışkısından bildi Şehmus bey attım o ürünleri yenilerini bir de bunsayfafan sipariş vereyim teşekkür ederim

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
rica ederim kardeşim ben aldıgım ürünleri ve sipariş verdigim yerleri öneririm

kretheus

Yeni Üye
Sipariş dün verildi ve aynı gün kargoya teslim edildi.. bugün elinize ulaşır inşallah.. kuşun sadece entrobac ile düzelmez ayrıca arkadaşlarin belirttigi gibi direnci yükselterek bağışıklığı güçlendirmen lazım yani takviye besleme yapmanız gerekir ve duruma göre ilaç gerekirse ilaç verilmesi lazım 👍 bugün entrobac gelince serkhan ustanın dediği gibi üç gün tazeleyerek verin ayrıca iyi karışım bir yem ve multivitamin birde besleme maması ve aparatı temin ediniz
efendim ben bu entrobacı bile zarzor aldım şuan durumum yok

Üst Alt