• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum kabarık duruyor ve halsiz

alici0

Aktif Üye
Arkadaşlar aciliyeti olmakla birlikte kuşum dün akşamdan beri halsiz iyice tedirgin olmaya başladım . Dün akşam dal darıyı koydum normalde hemen bitirirdi yememiş .yaklaşık 1.5 aydır tüy döküyor zaten .evin içinde bundan dolayı uçamıyor . Acaba tüy dökümü ile mi alakalı ? Vitamin koydum şimdi . Bursa’da kanatlı hayvan veterinerine bu akşam götürsem mi ne dersiniz ?

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bahsettiğiniz yer Vetorka ise akşam 7 de kapanıyor ona göre iletişime geçip gidin. Yine durumunu ve tanıyı veterinerden sonra burdan yazarsanız tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışıcaktır.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Arkadaşlar aciliyeti olmakla birlikte kuşum dün akşamdan beri halsiz iyice tedirgin olmaya başladım . Dün akşam dal darıyı koydum normalde hemen bitirirdi yememiş .yaklaşık 1.5 aydır tüy döküyor zaten .evin içinde bundan dolayı uçamıyor . Acaba tüy dökümü ile mi alakalı ? Vitamin koydum şimdi . Bursa’da kanatlı hayvan veterinerine bu akşam götürsem mi ne dersiniz ?
Veterinere yetişemezseniz ya da veteriner sonrası, gözlemlediğiniz belirtiler, beyaz kağıda yapılmış dışkı resimleri ile kuşun videosunu paylaşınız

Üst Alt