• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum iyileşiyor ancak gagasında sorun var

pasaninannesiiiii

Yeni Üye
Merhaba daha öncesinde bir konu açmıştım. Kuşum kendini bayağı bir toparladı. Artık yem yiyor, su içiyor ve ötmeye başladı. Ancak ara ara ağzını açıyor. Gagasını kaşıyor çok sık kaşırken de ses çıkarıyor hapşuruyor sanırım hala devam ediyor rahatsızlığı. Ve gagasında yeşil renkler var. Ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhaba daha öncesinde bir konu açmıştım. Kuşum kendini bayağı bir toparladı. Artık yem yiyor, su içiyor ve ötmeye başladı. Ancak ara ara ağzını açıyor. Gagasını kaşıyor çok sık kaşırken de ses çıkarıyor hapşuruyor sanırım hala devam ediyor rahatsızlığı. Ve gagasında yeşil renkler var. Ne yapmalıyım?
Merhaba daha önceden nesi vardı

pasaninannesiiiii

Yeni Üye
Merhaba daha önceden nesi vardı
Öncesinde yem yemiyor, kendini kabartıyor, su bile içmiyordu. Veteriner kursak mantarı yok ancak üşütmüş dedi. Üşütmeyle birlikte mantar da başlıyormuş ne yazık ki. Bunun için bize şırıngada ilaç verdi suyuna+gagasına damlattım. Şimdi yemesi içmesi yerinde. Sadece çok sık gagasını kaşıyor, ağzı açık duruyor ve gagasında şu lekeleri fark ettim. Bir de ara sıra hapşuruyor.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşunuz kaç yaşında. Bazen yaşa bağlı olarak gaga da renk değişimi yada deformeler olabiliyor bir diğer ihtimalde karaciğere bağlı lekelenmeler yada renk değişimleri. Net şekilde videosunu ve yeni yapılmış dışkıları görebilir miyiz.

Üst Alt