• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum ishal mi

dorukkahraman

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum ishal mi daha yavru. Petshop ishal olursa getir antibiyotik vereyim dedi boşuna cikarmayim kuşu dışarıya sizce ishal mi

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşu da görebilir miyiz

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
ishal kuşa niye antibiyotik veriyomuş :) Beyaz peçete üstüne yeni yapılmış dışkısını atar mısınız

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuş ölmüş 🥺 satın aldığınız petshopmu ishal olursa getir antibiyotik vereyim dedi?yani dediğiniz cümlede iki hata var birincisi ishal olacağını nereden biliyor? İkincisi kaç yıllık petshopum antibiyotik satmadım öyle hayal ederek getir antibiyotik vereyim yanlış 🙄

dorukkahraman

Yeni Üye
Kuş ölmüş 🥺 satın aldığınız petshopmu ishal olursa getir antibiyotik vereyim dedi?yani dediğiniz cümlede iki hata var birincisi ishal olacağını nereden biliyor? İkincisi kaç yıllık petshopum antibiyotik satmadım öyle hayal ederek getir antibiyotik vereyim yanlış 🙄
Yok ben gidip sordum geçen gün kafasını gömüp uyuyor diye. Oda ishal varsa getir dedi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş yaşıyor mu yani şuan 🙏🏻

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Petshop deği acilen kanatlı uzmana gitmeniz gerekiyor. Bu süre zarfında mama yapıp ağızdan siringayla besleyin. Nerede ikamet ediyorsunuz.

dorukkahraman

Yeni Üye
Ez
Petshop deği acilen kanatlı uzmana gitmeniz gerekiyor. Bu süre zarfında mama yapıp ağızdan siringayla besleyin. Nerede ikamet ediyorsunuz.
Petshop dediğim adam kuşlarla ilgileniyor. Dediki yemsiz ve susuz kalmış falan. Gerçekten öyle galiba çünkü daha yavru ve yem kıramiyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bana yem kırabilecek düzeyde gibi geldi. Kuşun son halini görebilir miyiz. İyice haşlanmış yumurta sarısı mısır unu ve suyu yoğurt kıvamına getirin siringayla ağızdan vermeye çalisin. Ama etiketlenen kanatlı uzmana bakın derim aciliyeti var 🙏🏻

dorukkahraman

Yeni Üye
Bana yem kırabilecek düzeyde gibi geldi. Kuşun son halini görebilir miyiz. İyice haşlanmış yumurta sarısı mısır unu ve suyu yoğurt kıvamına getirin siringayla ağızdan vermeye çalisin. Ama etiketlenen kanatlı uzmana bakın derim aciliyeti var 🙏🏻
2 yere gittim aç kaldığı için çok kötü oldu dediler her türlü öleceğini söylediler.