• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! kuşum için korkuyorum

kuşlarısevenbiri

Yeni Üye
resim koyamadım ama daha dün aldıgım yavru erkek kuşum dün elime gelmeye başladı ama bugun bu saatlere dogru yemliginin içine girip sanki canı acıyormuş gibi otuyor
onu yemlikten çıkardım ama yine aynı şeyi yapıyor,tünege çıkmıyor kafesin altında duruyor,normalde elimden korkmazken elimi gorunce çıglık atıyor kafesin hep tavanından
sagına soluna dogru çıkıyor yemligin içinde kafasını sanki yemliklere kafa atıyormuş gibi sokuyor.tünege çıkıyor ama elimi gorunce aşagı iniyor galiba suda içmiyor kraker yemiyor sadece yemini yiyor ama bazen dedigim gibi içine giriyor bence benle vakit geçirmek için degil çünkü onu çıkardıgımda yine kaçıyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhabalar foruma hoşgeldiniz streamable.com üzerinden kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde temiz beyaz peçeteye güncel dışkı fotosu da rica edelim.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Kraker acilen cikaralim ve bir daha vermeyelim. Cok zararli bir üründür fazlaca kimyasal icerir. Yemlige girmesi cirpinmasi vs yavru olmasindan. Zamanla alışacaktır.

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
@Mustafa89 hocamın söylediği gibi kraker vermeyin. Onun yerine tilki kuyruğu kızıl dal darı temin edin. Elinizde veya yanınızda yemeye alıştırmış olursunuz. Yavru kuşlar çok sever bu darıyı.

Üst Alt