• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum hırıltılı soluyor

scropionnn

Yeni Üye
kuşum yaklaşık 3-4 gündür hırıltılı soluyor. özellikle uçtuktan sonra çok nefes nefese kalıyor. bir süre dinlenince rahatlıyor ama dururken yine başlıyor hırıltısı. videoda belli olmuyor ama genelde yukarı aşağı kuyruk sallaması mevcut. rahatlatmak için nasıl bir tedavi önerirsiniz?

Eylül

Yasaklı
Merhaba, ailemize hoş geldiniz. Kuşunuzda solunum problemi var diye düşünüyorum. Sizlere dönüş yapılacaktır. @Sehmus BAKIR

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Ne zamandır böyle ses çıkarıyor? Dışkıda ishal var mı? Kabarma görmedim bu yüzden kronikleşmiş mi diye soruyorum.. bağışıklık güçlendirici var mı ?

scropionnn

Yeni Üye
hoşbulduk. bugünle birlikte 5 gün olacak. ishali yok. polivit şurup damlatıyorum suyuna 3 gündür. bağışık güçlendirici ile ilgili bilgim yok malesef.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
hoşbulduk. bugünle birlikte 5 gün olacak. ishali yok. polivit şurup damlatıyorum suyuna 3 gündür. bağışık güçlendirici ile ilgili bilgim yok malesef.
Polivit yerine immunex44 verseniz çok daha iyi olur

Bıdık

Yeni Üye
İyi akşamlar aranıza yeni katıldım kızım bir süredir nefes problemi çekiyor son zamanlarda sürekli ağzı açık nefes alırken saat çalışma sesi gibi ses çıkarıyor hızlı nefes alıyor uçarken nefes nefese kalıyor yem yemesinde keyfinde dışkısında bir problem yok.Levadoks,ventolin ve aviast belli aralıklarla kullandım ama hiç bir faydası olmadı bu rahatsızlığın bir tedavisi varsa bilen arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum teşekkür ederim.

Üst Alt