• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum her şeyi döküyor

Ethem

Yeni Üye
Arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım kuşum yemlerini yere atıyor yem bırakmadı diye. Aynı şeyi kumuna da uygulamaya başladı. Ne yapıcaz biz buna her şeyi kafesin dibin atıyor bir şey bırakmadı

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım kuşum yemlerini yere atıyor yem bırakmadı diye. Aynı şeyi kumuna da uygulamaya başladı. Ne yapıcaz biz buna her şeyi kafesin dibin atıyor bir şey bırakmadı
İlgi istiyor olabilir. Eş alın ya da gün içerisinde 1-2 saat salın odada onla ilgilenin

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
benimkiler de bazen yapıyor onu. yemin içinde sevdiği tohumu arıyor olabilir ve tabii biraz da ilgisiz kalması muhtemel

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben ızgaralı yemlik ve kum için de ilaç suluğu kullanıyorum. İstese de dökemiyor ☺

Ethem

Yeni Üye
İlgi istiyor olabilir. Eş alın ya da gün içerisinde 1-2 saat salın odada onla ilgilenin
Eşi var. Dışarı çıkarmak konusunda da kafesin kapısını açıyoruz fakat çıkmak istemiyor açıkçası. Çıksa da çevreye pek alışık olmadığı için kafesin üstünden başka yere girmiyor, gitse çarpıyor. Yaralanır diye bizde salmaktan biraz korkuyoruz

Ethem

Yeni Üye
benimkiler de bazen yapıyor onu. yemin içinde sevdiği tohumu arıyor olabilir ve tabii biraz da ilgisiz kalması muhtemel
Banada böyle geldi ama kumu neden atar ki bu durumda ? Hadi yeme sevdiğini arıyor diyelim de kumun hepsi aynı.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuş sağlıklı ise çıkar ızgarayı bırak yerden yesin herşeyi tabana mısır granülu serin içinden yemleri ayıklayıp yesin yere de bir tane güveçe yem koyun ordan yesin

Üst Alt