• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum hem tüy döküyor hem ishal

Semihzz123

Tutkulu
elektrolit nedir bilmiyorum ama hem vitamin hem probiyotik hem de bu çok fazla gelmez mi veterinere sorayım mı
Elektrolit kuş çok ishal olduysa verin vucudun sivi ihtiyacını karşılar cok ishal yoksa gerek yoktur ama ustalar kullanım hakkında bilgi verir size.

mubik

Yeni Üye
az once kusum yuzunu bi yerlere kasimak icin surttu sonra da hapsirdi ve bunu belli aralarla birkac kez yapti. ve sulu hapsirdi. bir de ayagiyla burnu veya cevresini kasiyor sonra yine hapsiriyor neden?

mubik

Yeni Üye
az once kusum yuzunu bi yerlere kasimak icin surttu sonra da hapsirdi ve bunu belli aralarla birkac kez yapti. ve sulu hapsirdi. bir de ayagiyla burnu veya cevresini kasiyor sonra yine hapsiriyor neden?
bir de arada sirada cok hizli olmasa da kafasini one geri sallayarak uyukluyor ama hep degil

mubik

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 9882bugün ilacının 4. günü ama dışkıları hâlâ bu şekilde. bir de dikkatimi çok saçma bir şey çekti: kuşum dışarıdayken genelde fotoğraftakiler gibi sulu yapmıyor normal yapıyor, kafesteyken çoğunlukla bu şekilde dışkı yapıyor. bana çok mantıksız geldi ama gerçekten böyle. bir nedeni var mı anlamadım bir de yarın tam 5 gün oluyor. yarın hâlâ böyle dışkılıyor olursa da bırakayım mı ilacı?

mubik

Yeni Üye
Probiyotik ve b vitamini verin onun dışında bir sorun görünmüyor. Enerji ve iştah nasıl şuan
iştahı gayet iyi hem aspur yiyor hem diğer yemlerinden. enerji olaraksa gayet oyuncu sadece ishalden öncesine göre daha çabuk yoruluyor. bir de arada uyukluyor ama enerjisi hiç yok diyemem

mubik

Yeni Üye
bugün ilacın 5. günü dışkı görsellerini atıyorum. enerjisi dışardayken gayet iyi sadece ara ara durgun oluyor bir de kafesinde eskiye gore daha durgun duruyor. yem yiyor su içiyor. hâlâ tüy döküyor arada sulu arada normal yapıyor.Ekli dosyayı görüntüle 9942

mubik

Yeni Üye
3 gün vitamin 3 gün probiyotik ver
merhaba ben 3 gündür vitamin veriyordum şimdi probiyotiğe başlayacaktım da probiyotiği satın mı alayım yoksa internette doğal probiyotik yapımı falan var onları mı yapayım? eğer satın alacaksam da hangi marka söyleyebilir misiniz

mubik

Yeni Üye
Entrobac veya diazyme 256 iyidir, bölünmüş şekilde var temin edebilirsiniz
merhaba ben dediğiniz ürünleri bulamadığım için internetten sipariş edeceğim, probiyotik elime ulaşana kadar kuşuma normal su mu vereyim, yine vitaminli su mu?

mubik

Yeni Üye
arkadaslar benim kusum hala ishal probiyotiik vericem artik cok uzuluyorum neden iyilesmiyor

Bahar Y.

Müdavim
Su tüketimi nasıl, elektrolit temin etme şansınız varsa dışkıda atılan sıvı fazla olduğunda elektrolit takviyesi veriliyor

Üst Alt