• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hastalığı ne

Kadcey

Yeni Üye
Merhaba 2 gün önce kuşumun gözü kızarmıştı ve sulanmıştı onun için gentagut göz damlası aldım.bugün ise gözünün içine et parçası gibi bişey var çözümü nedir

Mert.

Eski Forumcu
Damlanın resmini atabilirmisiniz kim size bu damlayı önerdi bu damla kuşlar icinmi

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yem kabuğu vs kaçmış olabilir mi acaba 🤔

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Damlanın resmini atabilirmisiniz kim size bu damlayı önerdi bu damla kuşlar icinmi
Gentagut damla hem insanlar için hemde minik dostlarımıza iyi gelen bir damla. Gözde enfeksiyon oluşumunda yada kuşlarda göz nezlesi gibi durumlarda ve genelde enfeksiyonun durumuna bağlı olarak terramycinle birlikte kullanılan bir ilaç.. @Kadcey damlanin yapacağını hiç sanmıyorum. Uzmanlarımızin yorumlarını bekleyin.

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba 2 gün önce kuşumun gözü kızarmıştı ve sulanmıştı onun için gentagut göz damlası aldım.bugün ise gözünün içine et parçası gibi bişey var çözümü nedir
Kanatlı uzmanına götürme imkanınız var mı? Nerede ikamet ediyorsunuz? Gentagutu nasıl ve ne sıklıkla kullandınız

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
ımkanınız varsa kanatlı uzmanına goturun yoksa terramıcyn goz merhemını de alıp kullanmanız gerekecek gentagut damla ile. Ama kanatlı uzmanı şart gözde hastalık var ve kanatlı uzmanın gormesi şart çünkü körlüğe kada gidebilir bu durum.

Mert.

Eski Forumcu
tşk ederim pamuk abla senin yine adını unuttum kusura bakma Sude abla bilmiyordum bende bir sıkıntı olursa bende kullanırım ozaman

Kadcey

Yeni Üye
ımkanınız varsa kanatlı uzmanına goturun yoksa terramıcyn goz merhemını de alıp kullanmanız gerekecek gentagut damla ile. Ama kanatlı uzmanı şart gözde hastalık var ve kanatlı uzmanın gormesi şart çünkü körlüğe kada gidebilir bu durum.
O et parçası küçüldü şimdi daha iyi o beyaz şeyler de gitti. Şimdi durumu iyi bu ilerleyiş le 2-3 güne iyileşecek gibi duruyor

Üst Alt