• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum hastalandı

mavis2206

Yeni Üye
Dün kuşumun hiç bir sıkıntısı yoktu, ancak bugün sabah uyandığımda baktığımda kusmuştu. Biraz daha zaman geçti biraz daha kustu. Yem yemiyor ama dal darıya biraz tepki vermişti. Suda içmiyor suyun içerisine Röhnfried Entrobac adlı tozdan veterinerin bize önerdiği şekilde koyduk. Ayrıca sürekli kanatlarını açıyor, serin ve soğuk yere gitmek istiyor. Ama odanın içerisi aşırıda sıcak değil. Sürekli de uyumak istiyor ne yapmam gerek.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dün kuşumun hiç bir sıkıntısı yoktu, ancak bugün sabah uyandığımda baktığımda kusmuştu. Biraz daha zaman geçti biraz daha kustu. Yem yemiyor ama dal darıya biraz tepki vermişti. Suda içmiyor suyun içerisine Röhnfried Entrobac adlı tozdan veterinerin bize önerdiği şekilde koyduk. Ayrıca sürekli kanatlarını açıyor, serin ve soğuk yere gitmek istiyor. Ama odanın içerisi aşırıda sıcak değil. Sürekli de uyumak istiyor ne yapmam gerek.
Merhaba geçmiş olsun zehirlenme olabilir ne yedi?
Yemi değiştirin bayat nemli küflü olabilir, muz varsa yedirin hemen
Yarım suluğa mercimek tanesi kadar entrobac probiyotik katın ve 6/7 saat kalsın
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen

mavis2206

Yeni Üye
En son yapmış olduğu dışkı bu şekilde. Yem haricinde bir şey yemedi zehirlenmemidir bilmiyorum ama üşütmüş olabilir. Ankarada'yız Son 2 gündür havalar biraz serinledi. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak siz daha iyi bilirsiniz. Suluğunda bahsettiğim ilaç şu anda mevcut ancak içmiyor. Dışkısı taze şuan yaptı.

Ekli dosyalar

mavis2206

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun zehirlenme olabilir ne yedi?
Yemi değiştirin bayat nemli küflü olabilir, muz varsa yedirin hemen
Yarım suluğa mercimek tanesi kadar entrobac probiyotik katın ve 6/7 saat kalsın
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen
Muzuda şimdi vermeyi denedim ancak yemiyor. Sadece uyumak istiyor anladığım kadarıyla.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muzuda şimdi vermeyi denedim ancak yemiyor. Sadece uyumak istiyor anladığım kadarıyla.
Açlık dışkısı yapmış mutlaka beslenmesi gerekli
Muzu şiringa ile verin, ezin içine doldurun iğnesi şiringa ile gaga yanından verin antioksidandır,
Prinç haşlayın suyunu çay kaşığı yada şiringa ile içirin
Probiyotik içmiyorsan aynı şekilde verin
Aç kalmasın lütfen

mavis2206

Yeni Üye
Y
Açlık dışkısı yapmış mutlaka beslenmesi gerekli
Muzu şiringa ile verin, ezin içine doldurun iğnesi şiringa ile gaga yanından verin antioksidandır,
Prinç haşlayın suyunu çay kaşığı yada şiringa ile içirin
Probiyotik içmiyorsan aynı şekilde verin
Aç kalmasın lütfen
Yememekte çok ısrarcı zorla bir şekilde illa ki vermeli miyim? Yemiyor. Pirinci daha yeni haşladığım için kaynar olduğu için henüz vermedim. Biraz soğumasını bekliyorum. Yoksa bu şekilde mi vermeli miyim.

Üst Alt