• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum Hastalandı Tık Tık ses geliyor

muhabbetkuşuege

Yeni Üye
Öncelikle Merhaba 5 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var
Kuşum normalde çok hareketli çok canlı cıvıl cıvıl bir kuştur. 3-4 günlüğüne şehir dışına götürmek zorunda kaldım ama gözüm gibi baktım ne klima değdi ne arabadayken camı açtım. Eve geldigimizden beridir de yaklaşık 2-3 gündür çok halsiz ne konusuyor ne oyun oynuyor dışkısı iyi ama doğru düzgün yem bile yemiyor yesin diye daldarı veriyorum. Kabarıyor sürekli kafeste durmak istiyor. nefes alırken sanki tıktık ses geliyor. Eskiye nazaran daha çok kaşınıyor ve kaşınırken vik vik ses cıkarıyor. Sizce ne sıkıntısı var bir türlü anlayamadım? Vitaminlerini düzenli veriyorum.
lütfen cevaplarsanız çok sevinirim çok endişeliyim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Öncelikle Merhaba 5 yaşında erkek bir muhabbet kuşum var
Kuşum normalde çok hareketli çok canlı cıvıl cıvıl bir kuştur. 3-4 günlüğüne şehir dışına götürmek zorunda kaldım ama gözüm gibi baktım ne klima değdi ne arabadayken camı açtım. Eve geldigimizden beridir de yaklaşık 2-3 gündür çok halsiz ne konusuyor ne oyun oynuyor dışkısı iyi ama doğru düzgün yem bile yemiyor yesin diye daldarı veriyorum. Kabarıyor sürekli kafeste durmak istiyor. nefes alırken sanki tıktık ses geliyor. Eskiye nazaran daha çok kaşınıyor ve kaşınırken vik vik ses cıkarıyor. Sizce ne sıkıntısı var bir türlü anlayamadım? Vitaminlerini düzenli veriyorum.
lütfen cevaplarsanız çok sevinirim çok endişeliyim.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz geçmiş olsun
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen
Videoyu yükleyin bağlantıyı kopyala yapıştır yapın burda paylaşın lütfen
Dışkı fotoğraflarını da paylaşın

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, yolculuk sırasında ve arabadan indirdiğinizde rüzgar klima vs almadığına emin misiniz? Ayrıca sigara veyahut ağır koku parfüm kolonyağı vs sıkıldı mı içildi mi araba içinde? Yolculuğunuzu kuşunuz ile tam olarak nasıl geçirdiniz? Eve getirdiğiniz ilk günde de bu belirtileri verdi mi yoksa 2-3 gün sonra mı göstermeye başladı? Çünkü aradan zaman geçtiyse demek ev içinde yanlış bir eylem yapılmış olabilir de. Denildiği gibi beyaz peçete üzerine güncel birkaç dışkının oldugu bir fotoğrafı ve de streamable.com sitesine cocugun güncel videosunu yükleyip çıkan linki burada paylaşabilir misiniz🙏

Üst Alt