• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Hasta

Merhaba, kuşum tüy döneminde olduğu için bugün biraz yıkadım yıkanmayı seven bir kuş rahatladı kafasındeki kapsülleride yavaş yavaş çıkartmaya çalıştım izin verdiği kadar ama bugün hiç hali yok tüy döneminde olduğu için mi bilmiyorum sürekli uyuyor b vitamini ve yulafta kullanıyorum dal darıyı çok sevmesine rağmen çok az yedi yulaf yedi ve kuşum grit kuş kumunu çok seviyor sürekli yiyor yanından alıyorum yine yemeye gidiyor ve bugün kuşumu kusarken gördüm ağzından yem attı boğazında birşey kalmış gibi daha sonra hiç yaparken görmedim kuş kumunu artık çok az vericeğim çünkü sürekli yiyor sürekli yemesi zararlı olabilir diye düşünüyorum yardımcı olurmusunuz biraz uzun oldu😊

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yulaf çok vermeyin tüye tekrar sokabilir. Dal darı bayatsa o dokunmuş olabilir

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kumun fazlasıda zararlıdır. Taşlıkta birikim yapar. Kuşu siz yıkamayın..önüne kapla su koyun o ihtiyaç duyarsa yıkanır. Yada fıs fıs yöntemi ile su fışkırtın nemlenir rahatlar. Havalar henüz ısınmadı üşütme ihtimali var mı? Temiz peçe üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz. Birde streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen.

Kumun fazlasıda zararlıdır. Taşlıkta birikim yapar. Kuşu siz yıkamayın..önüne kapla su koyun o ihtiyaç duyarsa yıkanır. Yada fıs fıs yöntemi ile su fışkırtın nemlenir rahatlar. Havalar henüz ısınmadı üşütme ihtimali var mı? Temiz peçe üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz. Birde streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen.
Kumu baya tüketiyor oyüzden kafesinden kaldırdım, öylede yıkanıyor, ama ben elimde ılık suyla yıkayınca seviyor, güneş vardı güneşte kurudu, dışkı ve video ekliyorum.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kumu baya tüketiyor oyüzden kafesinden kaldırdım, öylede yıkanıyor, ama ben elimde ılık suyla yıkayınca seviyor, güneş vardı güneşte kurudu, dışkı ve video ekliyorum.
Açlık dışkısı bu yumurtayı haşlayıp sarısını yedirmeye çalışın. Muhtemelen üşüttünüz kuşu. 😕

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yumurtayı yoğurt kıvamına getirip şırıngayla besleyin

Üst Alt