• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum hasta :(

cicininannesi

Aktif Üye
merhaba benim kuşum lutino muhabbet kuşu bir 3 4 gündür evde değildik onunla köye gittik orada üşütmüş olabilir diye düşünüyorum burnundan burun çekme gibi hırıltılı sesler geliyor sanki zorlanıyormuş gibi nefes alırken neşesi falan yerinde dışkısıda normal sadece hapşuruyor ve hırıltı yapıyor burnu falanda akmıyor sizce neolmuştur nasıl geçer yardımcı olurmsunuz

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
merhaba benim kuşum lutino muhabbet kuşu bir 3 4 gündür evde değildik onunla köye gittik orada üşütmüş olabilir diye düşünüyorum burnundan burun çekme gibi hırıltılı sesler geliyor sanki zorlanıyormuş gibi nefes alırken neşesi falan yerinde dışkısıda normal sadece hapşuruyor ve hırıltı yapıyor burnu falanda akmıyor sizce neolmuştur nasıl geçer yardımcı olurmsunuz
Büyük ihtimalle üşütmüş. Kekik çayı yapın, probiyotik verin. Meyve sebze verin bir de burnu akarsa temizleyin.

MERVE

Paylaşımcı
Merhaba, kuşunuzun ve dışkısının resmini buraya yüklerseniz size daha iyi cevap verebiliriz. Yer değişikliği kuşlarda stres, üşüme vb durumlar yapabilir. Kuşunuzu iyi mufaza edebildiniz mi soğuktan?

cicininannesi

Aktif Üye
Merhaba, kuşunuzun ve dışkısının resmini buraya yüklerseniz size daha iyi cevap verebiliriz. Yer değişikliği kuşlarda stres, üşüme vb durumlar yapabilir. Kuşunuzu iyi mufaza edebildiniz mi soğuktan?
elimden geldiği kadar ettim ama üşüttüğünü düşünüyorum iyileşmesi için ne yapabilirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Hırıltı ve tüy kabartma varsa ayrıca kuruysa kuşunuz astım olmuş ona ilk etapta petshoptan aviastim alıp bunu bir hafta boyunca her gün tazeleyerek kullanın.. ilacı aldığınızda bizimle resmini paylaşın nasıl kullanacağınızi anlatırız geçmiş olsun

cicininannesi

Aktif Üye
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Hırıltı ve tüy kabartma varsa ayrıca kuruysa kuşunuz astım olmuş ona ilk etapta petshoptan aviastim alıp bunu bir hafta boyunca her gün tazeleyerek kullanın.. ilacı aldığınızda bizimle resmini paylaşın nasıl kullanacağınızi anlatırız geçmiş olsun
teşekkürler astım olduğuna eminmisiniz birde kuşun kuru olması ne demek

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Burun akıntısı falan yoksa yani eğer ağızda ve burunda akıntı hapşırma varsa nezle eğer yoksa ve hırıltı varsa astım demektir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Öncelikle kanatlı uzmanına götürün derim eğer imkan yoksa yukarda belirttiğimiz ilacı alıp başlayın ve avisol multivitamin de alın ilaçtan sonra kullanacaksınız geçmiş olsun yerini de sıcak tutun eğer yem yemezse elle besleme yapmanız gerekmektedir bilginize

Üst Alt