• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum hasta 😪

İbrahim K.

Aktif Üye
Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin sadece gösteriş için canlı besleyenler de sizin gibi olabilse keşke

__bidunya

Aktif Üye
Yeniden merhaba. Yeni bir konu açmak istemedim. Kuşum hala kursak mantarı için tedavi görüyor. İkinci kür ilaç bitmek üzere. Yem yemesi iyi. Ancak çok üzgünüm asla dengede duuramıyor, adım atamıyor. Kaslarını güçlendirmek için ne yapabilirim? Veteriner b vitamini verdi ayrıca ilaç tedavisine destek probiyotik kullanıyoruz haftanın üç günü

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yeniden merhaba. Yeni bir konu açmak istemedim. Kuşum hala kursak mantarı için tedavi görüyor. İkinci kür ilaç bitmek üzere. Yem yemesi iyi. Ancak çok üzgünüm asla dengede duuramıyor, adım atamıyor. Kaslarını güçlendirmek için ne yapabilirim? Veteriner b vitamini verdi ayrıca ilaç tedavisine destek probiyotik kullanıyoruz haftanın üç günü
Hangi ilacı kullanıyorsunuz

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
İlacın ismini bilmiyorum veteriner küçük damla şişesinde hazırlayıp veriyor
B vitamini düzenli kullanmanız işe yarayabilir ama veterineriniz konuya daha hakimdir ona sorsanız daha iyi olur verdiği ilaç bazı takviyelerle etkileşime geçebilir bu yüzden takviye tavsiyesi vermek zor oluyor