• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! kuşum hasta yardım edin

getherenowhere

Müdavim
Hastalık Belirtileri
kabarıklı, titreme, halsizlik, siyah dışkı
kuşum muhabbet kuşu salı günü sağlıklıyken çarşamba yani dün kötülendi. tüm gün kabarık durdu ve uyudu. iştahı vardı biraz ekmek verdim en sevdiği yiyecek o çünkü. onun dışında tohum yedi, su içti, dışkıladı ama son saatlerde dışkısı duraksadı. cereyanda kaldığını düşünmüyorum. kafeste bir eşi var ayıramam maalesef. sabah ilaç almaya gideceğim bu durumda ne önerirsiniz? ne yapabilirim iyileşmesi için? önereceğiniz ilaçlar için şimdiden teşekkürler.
dışkısını fotoğraflayamadım çünkü unuttum ve şu an foto çekemem. dışkı hafif sulumsu siyaha yakın bir dışkı ve kuşun ayakları soğuk

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Öncelikle daha iyi yorumlanmasi için tunekte resmi ve dışkı resmi atar mısınız ?

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Ekmek bir daha vermeyin. Elle besleme mamasi ve aparatı temin edin ve kursaktan besleyin ya da bilen birine yaptırın. Once beslenmesi gerekiyor.

getherenowhere

Müdavim
Ekmek bir daha vermeyin. Elle besleme mamasi ve aparatı temin edin ve kursaktan besleyin ya da bilen birine yaptırın. Once beslenmesi gerekiyor.
ya kusura bakmayın kuş şu an sadece ekmek yiyor akşam veterinere götürücem götürene kadar ekmek versem olur mu yoksa aç kalacak kusup duruyor

Nur Y.

Paylaşımcı
ya kusura bakmayın kuş şu an sadece ekmek yiyor akşam veterinere götürücem götürene kadar ekmek versem olur mu yoksa aç kalacak
Ekmek vermeyin hocalarımızın dediği gibi en kötü ihtimalle 5cc lik enjektör alın eczaneden azar azar ağzına sıkın yavaşça o kendisi yutsun iğnesiz iğnesini kullanmayın

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
meşgul ediyorum kusura bakmayın ama evde karışımı nasıl yapabilirim
Ekmek vermeyin. Elinizde videodaki malzemeler yoksa iyice haşlanmış yumurta sarısı mısır unu ve suyu yoğurt kıvamına getirin. Siringayla ağzından az az vermeye çalışın.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kusmasinda kursak mantarinda en buyuk etkenlerden biri de ekmekte bulunan mayadir.