Artemis
Paylaşımcı
Bir an önce temin ederseniz ve programa uyarsanız düzelir inşallah minikinş denilen herşeyi yapacam umarım düzelir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Bir an önce temin ederseniz ve programa uyarsanız düzelir inşallah minikinş denilen herşeyi yapacam umarım düzelir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
şuan aynı semptomlar hepsi kuşumda var sizinki nasıl olduDenemediğim hiçbirşey kalmadı kekik de veriyorum ama burun deliği üzerindeki akıntıdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm şey de hiç geçmedi. Kursak mantarı mı soğuk algınlığı mı sindirimden mi kaynaklı ben hiç anlamadım. Başına gelen varsa yardım istemesini istiyorum
Dışkıya bakarsak bence bakteriyel enfeksiyon var, salyalı kusma ve ağızda koku varsa kursak mantarı diyebilirimSizce bu kuş kursak mantarı mı yoksa bağırsağında enfeksiyon mu var. Son attığım dışkıyla ilgili yorumunuz nedir acaba
.Kuşum malesef öldü. Mesajımı okuyan herkese tavsiyem kesinlikle sadece zeolit kullanmayın. Zeolit bir takviye olabilir ama asla flukanozal bir ilaç değil. Zeolit yerine zolax ile başlasaydım kuşu kurtarabilirdim belki. Şişe tavsiyem asla Zeolitle tek başına tedaviye girmeyin
Götürseydiniz kanatlı uzmanına? Tuttuk mu sizi? Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın, bağırsak enfeksiyonu olan Pakistan papağanım zeolitle iyileşti. Size gelen zeolit tozu kanatlı uzmanından alınıp geliyor. Çoğu kanatlı uzmanı da kullanıyor. Bağırsak enfeksiyonu mu, kursak mantarı mı dışkı analizi belirler. Zolax iki günde bir kullanılmaz. Zeolit tozuyla kullanılmaz zeolit onu emecek ve dışarı atacak,etkileşimini azaltacak. Size tavsiyem lütfen acınızla burada şunu yapmayın falan demeyin. Kanatlı uzmanına götürün, beşeri ilaçları kendi kafanıza göre başlamayın, kuşçulardan akıl alıp doz ayarlamayın. Hekimlere gidin. Başınız sağolsun.Burdan ısrarla zeolit diyecekler ama zeolit almayın kursak mantarı mı yoksa bağırsak enfeksiyonu mu onu öğrenin
Öncelikle başınız sağolsun hocam.Zeolit bir ilaç değildir zaten aksini iddaa etmiyoruz zeolitin antivirüs, antifungal ve anti parazit özeliği vardır biz yıllardır hasta bakıyor ve bu mucize tozdan yararlanıyoruz.zolax verseniz bile yine zeolitli besleme yapın deriz çünkü antibiyotikler bağışıklık sistemini düşürüyor birde zeolit tozu en etkili kursaktan besleme ile oluyor yanı acil durumda yem yemeyen hastalara kursaktan besleme yapılınca hem zeolit etkisini gösterir hemde kilo kaybını engellemiş olursunuz. Zeolitle tek başına tedaviye girmeyin demişsiniz ama ne kadar tecrübeniz var? Sadece bir kuşunuzda denediniz ve bu muhtemelen sebzeye, yeme vs serperek vermişsiniz hocam acınız var anlıyorum lakin şunu da belirtmek isterim bazı hastalara ne zeolit ne de zolax fayda etmez önce teşhis sonra tedaviKuşum malesef öldü. Mesajımı okuyan herkese tavsiyem kesinlikle sadece zeolit kullanmayın. Zeolit bir takviye olabilir ama asla flukanozal bir ilaç değil. Zeolit yerine zolax ile başlasaydım kuşu kurtarabilirdim belki. Şişe tavsiyem asla Zeolitle tek başına tedaviye girmeyin
Makale okumakla hekim olunsaydı herkes hekim olurdu beyefendi. Burada tek bilmiş sizsiniz kusura bakmayın. Zeolit tozu sağlık bakanlığının bile kanserde yardımcı tedavi seçeneği olduğu üzerinde insanlarda araştırmalarda kullanılıyor. Madem çok biliyordunuz da ne diye bağırsak enfeksiyonu mu yoksa mantar mı ayırt edemediniz? Bilgisizce iki günde bir zolax verdiniz? Mantar teşhisi koyup zolax kullanmışsınız zaten daha ne diye bağırsak enfeksiyonu mu bilmem ne mı diye burada konuşuyorsunuz? Kaç tane kuş tedavi ettiniz, kaç tane kuş gördünüz? Beş hekim gezdiniz de zolax mı önerdiler? Esas sizin böyle bilgisizce insanları yanıltmamanız varsa sevginiz veterinerlik hekimliği okumanız dileğiyle. Biz daha çok canlara dokunacağız. Bu arada Ankaradasınız ya Uğur Pet Veteriner Kliniğinde gidin, zeolit tozu nedir, kullanılır mı öğrenin. Google hekimliğiyle hekim olunsaydı herkes olurdu. Bilinçsizce zolax kullanıp burada zeolite suç atmayın.Sizler de kendi içinizde ayrılıyorsunuz hocam biriniz Zeolitle beraber verilmez diğeri verilir diyor. Ayrıca zeoliti mama içersinde kursaktan vererek kullandım. Kuşumun hasta olduğu süreçte konuştuğum yetiştiriciler de zeolit tozunun tek başına tedavi edemeyeceği konu ile ilgili makalelerin bile bulunduğunu söylediler. Bir de bilmiş bilmiş kanatlı uzmanına götürün diyen arkadaş var 4 tane veterinere gittim kanatlı uzmanı yok. Varsa yoksa kedi köpek. 5 kuş parası harcadım mesele para da değil yani. Bu derece ilerlemiş bir kuşa halen söylüyorum zeolit yek başına yeterli değil. Her gün araştırıyor okuyorum. Beşeri ilaçlarla da tedavi pek tabi mümkün. Zeolit sevdanızdan vazgeçmeniz dileğiyle..
Sizinle wp den görüşüyorduk her sorunuza dönüş yaptım. Siz kuşa herşeyi denemek yerine (Trifulucan, zolax, sarımsaklı su) sadece mama yedirip kilo kaybını durdursaydınız belkide o çocuk şifa bulacaktıSizler de kendi içinizde ayrılıyorsunuz hocam biriniz Zeolitle beraber verilmez diğeri verilir diyor. Ayrıca zeoliti mama içersinde kursaktan vererek kullandım. Kuşumun hasta olduğu süreçte konuştuğum yetiştiriciler de zeolit tozunun tek başına tedavi edemeyeceği konu ile ilgili makalelerin bile bulunduğunu söylediler. Bir de bilmiş bilmiş kanatlı uzmanına götürün diyen arkadaş var 4 tane veterinere gittim kanatlı uzmanı yok. Varsa yoksa kedi köpek. 5 kuş parası harcadım mesele para da değil yani. Bu derece ilerlemiş bir kuşa halen söylüyorum zeolit yek başına yeterli değil. Her gün araştırıyor okuyorum. Beşeri ilaçlarla da tedavi pek tabi mümkün. Zeolit sevdanızdan vazgeçmeniz dileğiyle..