• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hasta olabilir mi?

Busekisii

Yeni Üye
Merhaba, 7 yıllık bir muhabbet kuşum var sürekli açıp ilgileniyoruz çok mutlu şen şakrak bir kuştu ancak bugün hava alması için balkona koyacakken kafesinde kanatlarının titrediğini fark ettik bunun üzerine açtık ki uçunca belki geçer diye geçmedi bunun üzerine yıkadık şimdi biraz sakinledi yine aynı şey tekrarlanırsa mutlaka veterinere götüreceğim ama nedeni ne olabilir acaba? Ayrıca yıkadıktan sonra fotoğrafta görüldüğü gibi bir şey fark ettim bu normal mi?

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba ailemize hoş geldiniz 😊
Kuşunuzun durumunu göreceğimiz video ekler misiniz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍 popodaki net değil ama yağ bezesi olabilir onu daha net resimler eklerseniz bakıp yorum yaparız birde mümkünse kuşunuzun dışkı resmi peçete üzerinde görelim

Busekisii

Yeni Üye
Merhaba ailemize hoş geldiniz 😊
Kuşunuzun durumunu göreceğimiz video ekler misiniz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍 popodaki net değil ama yağ bezesi olabilir onu daha net resimler eklerseniz bakıp yorum yaparız birde mümkünse kuşunuzun dışkı resmi peçete üzerinde görelim
Kuşumun kanat titremesi tamamen geçti çok şükür ama nedenini hala anlayamadım bir daha olmaz umarım alınacak herhangi bir tedbir varsa öğrenmek çok isterim şu an eski haline döndü gibi sadece popo kısmındaki bu şey tedirgin ediyor beni şu an kuruduğu için elimde bu fotoğraf var sadece

Ekli dosyalar

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Kuşumun kanat titremesi tamamen geçti çok şükür ama nedenini hala anlayamadım bir daha olmaz umarım alınacak herhangi bir tedbir varsa öğrenmek çok isterim şu an eski haline döndü gibi sadece popo kısmındaki bu şey tedirgin ediyor beni şu an kuruduğu için elimde bu fotoğraf var sadece
Merhaba, öncelikle dışkı istediğimiz dışkı değil. Sindirimde sıkıntı var. Röhnfried entrobac, gerwit ve grit kum almanız ve düzenli kullanmanız lazım. Bu ürünler kuşları sağlıklı tutabilmek için en temel ürünler. Mamaist.com dan alabilirsiniz
Şişliğd gelince, tüy dibinden yağ bezesi, lipom oluşmuş. Cerrahi bir işlemle, lokal anastezi ile alınması gerekli. Nerede oturuyorsunuz, size bir kanatlı uzmanı tavsiye edelim oturduğunuz şehir vet listemizde varsa

Busekisii

Yeni Üye
Merhaba, öncelikle dışkı istediğimiz dışkı değil. Sindirimde sıkıntı var. Röhnfried entrobac, gerwit ve grit kum almanız ve düzenli kullanmanız lazım. Bu ürünler kuşları sağlıklı tutabilmek için en temel ürünler. Mamaist.com dan alabilirsiniz
Şişliğd gelince, tüy dibinden yağ bezesi, lipom oluşmuş. Cerrahi bir işlemle, lokal anastezi ile alınması gerekli. Nerede oturuyorsunuz, size bir kanatlı uzmanı tavsiye edelim oturduğunuz şehir vet listemizde varsa
Manisa merkezde oturuyorum

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Manisa merkezde oturuyorum
İzmir'e yakınsınız. İzmir'de özelliklr Burak uçar hoca ve Ali Toygar hoca kanatlı hekimleridir. İletişime geçerek kuşunuzu götürmenizi tavsiye ederim
İZMİRİzmir Kuş Veteriner Kliniği Burak Uçar
1898 sokak No:3/A Bayraklı /İZMİR
0552 685 79 08
İZMİRÖZ-VET Kuş Veteriner KliniğiAli Toygar Aytar
M.Kemal Cad. 194Sk. No:48 Bornova-İzmir
0232 388 17 70-64
İZMİRMavişehir veteriner kliniğiKutlu Bey
Bahriye üçok mah.Latife hanım sokak no.33 karşıyaka-izmir
(0232) 337 27 33
İZMİRHekim Veteriner Kliniği Göztepe, Mithatpaşa Cd. 801\A, 35290 Konak/İzmir(0232) 224 90 94

Busekisii

Yeni Üye
İzmir'e yakınsınız. İzmir'de özelliklr Burak uçar hoca ve Ali Toygar hoca kanatlı hekimleridir. İletişime geçerek kuşunuzu götürmenizi tavsiye ederim
İZMİRİzmir Kuş Veteriner KliniğiBurak Uçar
1898 sokak No:3/A Bayraklı /İZMİR
0552 685 79 08
İZMİRÖZ-VET Kuş Veteriner KliniğiAli Toygar Aytar
M.Kemal Cad. 194Sk. No:48 Bornova-İzmir
0232 388 17 70-64
İZMİRMavişehir veteriner kliniğiKutlu Bey
Bahriye üçok mah.Latife hanım sokak no.33 karşıyaka-izmir
(0232) 337 27 33
İZMİRHekim Veteriner KliniğiGöztepe, Mithatpaşa Cd. 801\A, 35290 Konak/İzmir(0232) 224 90 94
Teşekkür ederim

Üst Alt