• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! kuşum hasta mı

limişş

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
burunda tıkanıklık ve sulu hapşırma
Hastalık Belirti Tarihi
1 Haz 2021
Kullanılan İlaç
herhangi bir vitamin ya da ilaç vermiyorum
merhaba. kuşum son 5 gündür sulu hapşırıyor baya. bugün de burnuna dikkatlice baktım ve burnunda sümük benzerimsi birşeyğom olduğunu farkettim. fotoğrafını aşağıya bırakıyorum : (Ekli dosyayı görüntüle 7920
kuşum acaba hasta mı ?

beyyza02

Müdavim
bence siz güncel bir dışkı fotoğrafı atın daha iyi değerlendirebilmeleri için. ve kuş halsiz mi, kabarık duruyor mu?

beyyza02

Müdavim
biz çok daha beterini yaşamıştık atlattık kolayca, endişekecek büyük bir durum yok bence. halsizlik vs. varsa biraz kafeste tutun ve cereyanda kalmış olabilir öyle olmadığına emin olun,sıcakta tutun kuşu. cam önünde falan durmasın. sade kanarya yemi - aspur- soğuk algınlığına iyi gelir, deneyebilirsiniz. kuşunuz tüyde benim kuşumun burnuna minik tüyler kaçıyor hapşurup atmaya çalışıyor bu da olabilir. tüy dönemlerinde yulaf verin ve kafes dışında geçirdiği zamanı azaltın. b vitamini verebilirsiniz en fazla 8 saar dursun suda.

limişş

Aktif Üye
biz çok daha beterini yaşamıştık atlattık kolayca, endişekecek büyük bir durum yok bence. halsizlik vs. varsa biraz kafeste tutun ve cereyanda kalmış olabilir öyle olmadığına emin olun,sıcakta tutun kuşu. cam önünde falan durmasın. sade kanarya yemi - aspur- soğuk algınlığına iyi gelir, deneyebilirsiniz. kuşunuz tüyde benim kuşumun burnuna minik tüyler kaçıyor hapşurup atmaya çalışıyor bu da olabilir. tüy dönemlerinde yulaf verin ve kafes dışında geçirdiği zamanı azaltın. b vitamini verebilirsiniz en fazla 8 saar dursun suda.
teşekkürler

Alı tegin

Yeni Üye
Hic bi yere vurup darbe almadı sabah kafesini temizlemek için bi baktım ki bu halde alıp kanepenin üzerine kattım hala aynı ne yapmalıyım

Mustafaaaa

Paylaşımcı
Hic bi yere vurup darbe almadı sabah kafesini temizlemek için bi baktım ki bu halde alıp kanepenin üzerine kattım hala aynı ne yapmalıyım
Kuşunuz hasta olmuş olabilir ayrı konu açıp kuşun ve dışkılarının fotoğrafını ekleyin.

limişş

Aktif Üye
fotoğraf kalitesi çok düşük birşey anlamadım. kuşun fotoğrafını durduğu pozisyonu ve dışkısını ayrı bir konuda atarsanız sevinirim