• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hasta mı ?

Sosyologhanim

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Beyaz tüylerde uzama
Hastalık Belirti Tarihi
19 Ara 2022
Kullanılan İlaç
Yok
Merhabalar öncelikle. 3 yaşında bir kuşum var. Kanatlarının yanlarından anlamsız beyaz tüyler uzuyor. Sebebini anlamadım. Tüy dökme döneminde değil. Kafes temiz. İshal vs yok keyfi iyi. Ciddi bir şey mi diye endişelendim. Daha önce yaşayan oldu mu ? Ne yapmam gerekir acaba? Acil cevaplarsanız mutlu olurum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İmkanınız varsa röntgen için kanatlı uzmanina götürmenizi tavsiye ederim bu daha önce görüldü mu? Evde ekstra verdiğiniz neler var ? Birde kuşun kilosunu tarttiniz mi?

Sosyologhanim

Yeni Üye
İmkanınız varsa röntgen için kanatlı uzmanina götürmenizi tavsiye ederim bu daha önce görüldü mu? Evde ekstra verdiğiniz neler var ? Birde kuşun kilosunu tarttiniz mi?
Hayır daha önce böyle olmamıştı. Bu aralar sadece yem yiyor. Kum verildi bir de. Kuş kumu. O mu dokundu acaba? Ciddi bir şey mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben açıkçası karaciğer ile ilgili olduğunu düşünüyorum bu tür belirtiler verir ama emin olmak için tabiki röntgen lazım göz ile analiz tahmin eder ama makina teşhis eder

Sosyologhanim

Yeni Üye
Ben açıkçası karaciğer ile ilgili olduğunu düşünüyorum bu tür belirtiler verir ama emin olmak için tabiki röntgen lazım göz ile analiz tahmin eder ama makina teşhis eder
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Son olarak Tedavi edilebilir mi peki? İyi olur mu yani? :( bu gün götüreceğim veterinere iş çıkışı.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tedavisi mümkündür tabiki yani değerlerine bakılarak ilaç verilebilir ilerlemesini engeller

Üst Alt