• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hasta mı

Cansu kara

Yeni Üye
Merhabalar yaklaşık 6 buçuk aylık bir sultan papağanı bakıyorum erkek. Zaman zaman aynaya uçup bakıyor kendine ama izin vermiyorum bazen telefonda kendi sesini duyunca ötüyor. Ve bu gün çok tuhaf beni çok korkutan bişey oldu kuşum sabit bir şekilde tavana baktı bazen tavanda küçük kelebekler ucardi onlara tepki gösterirdi ama dediğim gibi tavana baya bir sabit baktı hareketsiz bir şekilde ve elime aldığımda Allah korusun sanki ölü bir kuşun bedeni gibi ağırdı kendi sıkar gibiydi ve kendisi normalde kuyruk dibine dokunulmasini sırtının ellenmesini sevmez bunu denediğimde tepki bile vermedi ama şimdi normal gibi size nedeni nedir eş mi istiyor yoksa başka birşey mi

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hoşgeldiniz ☘ Kuşunuz öyle kitlenmiş şekilde ne kadar süre kaldı? Kuşun tünekteki fotoğrafını ve yeni yapılmış dışkı fotoğrafını eklerseniz anlayan arkadaşlar müsait olunca ilgilenirler.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tavanda kelebek mi🤔 Anlatım çok iyi ama bizim bunu görsel görmemiz gerekiyor.mumkunse video ve dışkı resmi görelim 👍

Üst Alt