• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kusum hasta mi oldu

Pikocukj

Yeni Üye
Az once eve geldim burnu kizarmis bunu yapiyor
Dun gagasina ayaklarina badem yagi surmustum ilgisi olabilir mi video burada
Arti olarak umraniye veya beykoz cevresinde yakinlarinda kuslardan anlayan veteriner var mi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Az once eve geldim burnu kizarmis bunu yapiyor
Dun gagasina ayaklarina badem yagi surmustum ilgisi olabilir mi video burada
Arti olarak umraniye veya beykoz cevresinde yakinlarinda kuslardan anlayan veteriner var mi
Merhaba streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yanlis site ustunden godermisin kusra bakmayin

Burnu da bu sekilde kizarmis biraz
Merhaba sorun değil😊
Huylanmış büyük ihtimalle
Gagaya kokusuz vazelin sürün daha iyi olur
Geceleri uyumadan önce sürün, ayaklarına da sürün masaj yapın
Miktar az olsun

Pikocukj

Yeni Üye
B
Merhaba sorun değil😊
Huylanmış büyük ihtimalle
Gagaya kokusuz vazelin sürün daha iyi olur
Geceleri uyumadan önce sürün, ayaklarına da sürün masaj yapın
Miktar az olsun
Burun icnde ve kenarlarinda islaklik vardi eve geldim bi bes dakika boyunca bu sekilde yapiyodu bir sey yoktur degil mi.

arti olarak cok sessiz bir kus kabarik durur hep kafesinin ustunden baska yere asla ucmaz yemek yemek icin girer sonra ustune tekrar cikar yalniz kamasin diye ayna koymustum oterse o aynaya bakarak oturyor sadece sebze meyve hic bir sey yemiyor bisvuci ve paketli seyler istiyor sebze yemesi icin ne yapmam lsizm

Lorca34

Aktif Üye
B

Burun icnde ve kenarlarinda islaklik vardi eve geldim bi bes dakika boyunca bu sekilde yapiyodu bir sey yoktur degil mi.

arti olarak cok sessiz bir kus kabarik durur hep kafesinin ustunden baska yere asla ucmaz yemek yemek icin girer sonra ustune tekrar cikar yalniz kamasin diye ayna koymustum oterse o aynaya bakarak oturyor sadece sebze meyve hic bir sey yemiyor bisvuci ve paketli seyler istiyor sebze yemesi icin ne yapmam lsizm
Merhaba, paketli hiçbir ürün vermemelisiniz. İster o, kuşlar duvar bile kemiren canlılar. İstemesi önemli değil, oburluklarına aldanırsanız kuşunuzu kaybedersiniz. Siz sebzeye alıştırmak için önce kendiniz yiyor gibi yapın özendirecek şekilde davranın kandırmak için. Ben öyle yapmıştım işe yaramıştı. Şimdi sebze canavarı oldu. Meyve verecekseniz de oranına çok dikkat edin. Bizim kuşta karaciğer büyümesi oldu veteriner meyveyi yasakladı mesela. Şeker neticede.. Abur cubur, işlenmiş her türlü gıda yasaklı listenizde olsun. Sevgiler.

Üst Alt