• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Hasta mı Oldu?

Symbolic

Yeni Üye
Arkadaşlar sabahtan beri kuşum titriyor
Sürekli neşeli olan kuşum hiç tepki vermiyor. Uyuyor süreli. Titriyor, konuşmuyor,
Kanatlarını açıyor sürekli. Hiç yapmadığı şey
Dışkısı böyle. Lütfen bir cevap verin 🙏🏼🙏🏼😢😢

Video ekledim: unnamed

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Beyaz peçete üzerine birden fazla birikmiş dışkı fotoğrafı atar mısınız? Ev çok sıcak veya soğuk mu? Kuşunuz geçtiğimiz günlerde hava akımına maruz kaldı mı?

Symbolic

Yeni Üye
Beyaz peçete üzerine birden fazla birikmiş dışkı fotoğrafı atar mısınız? Ev çok sıcak veya soğuk mu? Kuşunuz geçtiğimiz günlerde hava akımına maruz kaldı mı?
Hocam kuşum muhtemelen dün gece açık pencere nin altında kaldı. Fark edince aldım ama üşütmüş olabilir mi.
Ve bu durum çok mu kötü

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam kuşum muhtemelen dün gece açık pencere nin altında kaldı. Fark edince aldım ama üşütmüş olabilir mi.
Ve bu durum çok mu kötü
Hasta olur öyle. Yemesi nasıl. Dışkısı aç gibi duruyor. Acil yumurtayı iyice haşlayıp sarısını yoğurt kıvamına getirip kaşık yada şırınga ile beslemeye çalışın. Varsa entrobac probiyotik verin. Yoksa entrobac probiyotik ve gerwit multivitamin takviye temin edip düzenli olarak kullanın.

Symbolic

Yeni Üye
Hasta olur öyle. Yemesi nasıl. Dışkısı aç gibi duruyor. Acil yumurtayı iyice haşlayıp sarısını yoğurt kıvamına getirip kaşık yada şırınga ile beslemeye çalışın. Varsa entrobac probiyotik verin. Yoksa entrobac probiyotik ve gerwit multivitamin takviye temin edip düzenli olarak kullanın.
Gerwit:
Bt amin
Sedochol:
E50
Bu 4ü var.
Ve avisol-plus var
Ne vermeni önerirsiniz ve ne kadar miktar
Yemesi iyi hocam. Sadece sürekli titriyor uyuyor kanatlarını açıyor.
3 gün önce en som e50 verdim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Suyuna gerwit koyun ama entrobac probiyotik ve zeolit tozu temin edin. Ortam şuan çok sıcak mı? Kuş e50 için henüz küçük ne için kullandınız e50 yi?