• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Hasta Lütfen yardım eder misiniz

CML96

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kanat Titremesi Uyurken Tünekten Düşme Koyu ve Açık Yeşil Sulu dışkı Gaga Gıcırdatma halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
13 Mar 2025
Kullanılan İlaç
MultiVitamin verdim
Kuşum son bir kaç haftadır halsiz kafesinin üst tüneklerine çıkmıyor gece uyurken tünekten düşüyor açık ve koyu yeşil sulu ishali var kanatlarını bazen çok titretiyor yemek yerken gaga gıcırdatıyor yemek yiyor su içiyor ama çok hareketli değil bulunduğum bölgedde kuştan anlayan veteriner yok lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz?

mortsvivants

Eski Forumcu
Kuyruk sekmesi var evet. Önce bağışıklığı güçlendirmelisiniz, attığım takviyeleri temin edin. Mamaist'ten zeolit tozu da almanız iyi olur. Kekik çayı demleyip verin cereye doğru da hafif fısfıs yapın ya da püskürtün iyi gelir. Ek durumlar için hocalarım dönüş yapacaktır. Duruma göre kanatlı uzmanı görmesi gerekebilir.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sanki ağrısı var gibi bence zeolit tozunu mutlaka kullanın, 3 gün üst üste tazeleyerek probiyotik verin 🙏🌸

CML96

Yeni Üye
Kuyruk sekmesi var evet. Önce bağışıklığı güçlendirmelisiniz, attığım takviyeleri temin edin. Mamaist'ten zeolit tozu da almanız iyi olur. Kekik çayı demleyip verin cereye doğru da hafif fısfıs yapın ya da püskürtün iyi gelir. Ek durumlar için hocalarım dönüş yapacaktır. Duruma göre kanatlı uzmanı görmesi gerekebilir.

Çok teşekkür ederim sizden Allah razı olsun mutlaka temin edicem ve uyguluyacağım

CML96

Yeni Üye
Sanki ağrısı var gibi bence zeolit tozunu mutlaka kullanın, 3 gün üst üste tazeleyerek probiyotik verin 🙏🌸
Çok teşekkür ederim sizden Allah razı olsun sitede baktım probiyotiği buldum ancak zeolit tozunu bulamadım nasıl temin edebilirim acaba onu

mortsvivants

Eski Forumcu
Çok teşekkür ederim sizden Allah razı olsun sitede baktım probiyotiği buldum ancak zeolit tozunu bulamadım nasıl temin edebilirim acaba onu
Mamaist whatsapp hattına yazmalısınız, aşağıda numara yazıyor buyrunuz.
aHo6G.png
Kekik çayı tarifi:

Son düzenleme:

CML96

Yeni Üye
Yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın bugün takviyeler elime ulaştı ancak zeolit tozunu nasıl ve kaç gün vermeliyim acaba ve probiyotikle birlikte mi vericem yoksa ayrı günler mi cevaplarsanız çok sevinirim

mortsvivants

Eski Forumcu
Yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın bugün takviyeler elime ulaştı ancak zeolit tozunu nasıl ve kaç gün vermeliyim acaba ve probiyotikle birlikte mi vericem yoksa ayrı günler mi cevaplarsanız çok sevinirim
Zeolit tozunu dışkı toparlayana kadar her gün verebilirsiniz, en az 10 gün verilebilir. Bir sebze üzerine mercimek tanesi kadar serpip verin. Probiyotikle olması şart değil.

CML96

Yeni Üye
Zeolit tozunu dışkı toparlayana kadar her gün verebilirsiniz, en az 10 gün verilebilir. Bir sebze üzerine mercimek tanesi kadar serpip verin. Probiyotikle olması şart değil.
Çok teşekkür ederim cevabınız için suyuna probiyotik damlatsam ve aynı zamanda sebzeyle zeolit versem bir sorun olmaz değil mi

CML96

Yeni Üye
Durumu nasıl şu an ishali ☺
Takviyeleri henüz veremedim kargoyu bekliyorum şuan yola çıkmış)))
ishali devam ediyor malesef bir de uçamıyor eskisi gibi ama iştahı normal su ve yemek yiyior kanatlarını çok titretiyor bazende tüneğinden düşüyor umarım bu takviye ve ilaçlar iyileştircek onu 8 senelik kuşum benim ilk defa hasta oldu :')) cevaplarınız için çok teşekkür ederim tekrardan

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Takviyeleri henüz veremedim kargoyu bekliyorum şuan yola çıkmış)))
ishali devam ediyor malesef bir de uçamıyor eskisi gibi ama iştahı normal su ve yemek yiyior kanatlarını çok titretiyor bazende tüneğinden düşüyor umarım bu takviye ve ilaçlar iyileştircek onu 8 senelik kuşum benim ilk defa hasta oldu :')) cevaplarınız için çok teşekkür ederim tekrardan
Pirinci haşlayıp suyunu verin ishal güçsüz düşürüyor, az bir şey de aspur verin

Üst Alt