• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Talep kuşum hasta, bakabilecek imkanım yok, sahiplendirmek istiyorum

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
kusma hareketini bu gece 2-3 kez yaptı uykudan uyanıp. yem yedikten sonra da yapıyor. bir defaya mahsus değil maalesef. ayrıca çok teşekkür ediyorum. mamaist sitesinde ornistop görünmüyor maalesef, başka bir sitede var tablet şeklinde o da. tablet şeklinde mi oluyor
Whatsapp hattı üzerinden iletişime geçmeniz lazım. Sitede görünmez. Tablet olan uygun değil, güvercinler içindir o ürün

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben çorumda olsaydım alırdım ama elinizden geleni yapın bence. Duygu hocam kullanılması gerekenleri yazmış. Sizde zaten elle besleme aparatı almışsınız. Geriye ilaçlar kalmış. İnşallah sağlığına kavuşur minnoş. 🤗

hilruddy

Aktif Üye
Ben çorumda olsaydım alırdım ama elinizden geleni yapın bence. Duygu hocam kullanılması gerekenleri yazmış. Sizde zaten elle besleme aparatı almışsınız. Geriye ilaçlar kalmış. İnşallah sağlığına kavuşur minnoş. 🤗
mama ve aparatı dün sipariş ettim ama hafta sonu olduğundan maalesef daha kargoya bile verilmedi. onlar gelene kadar dayanabilir mi bilmiyorum. gündem güne halsizleşiyor, yemiyor. ailem abarttığımı düşünüyor ve umursamıyor. kendi imkanlarım, buradan birilerine danışmak yalnızca. alıp gerekenleri yapabilecek birini bulsam düşünmeden vereceğim ama onu da bulamadım. çaresiz haldeyim. teşekkürler umarım kavuşur😔😔 bu arada ben de alacalıyım, ne tesadüf. keşke buralarda olsaydınız da verseydim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
mama ve aparatı dün sipariş ettim ama hafta sonu olduğundan maalesef daha kargoya bile verilmedi. onlar gelene kadar dayanabilir mi bilmiyorum. gündem güne halsizleşiyor, yemiyor. ailem abarttığımı düşünüyor ve umursamıyor. kendi imkanlarım, buradan birilerine danışmak yalnızca. alıp gerekenleri yapabilecek birini bulsam düşünmeden vereceğim ama onu da bulamadım. çaresiz haldeyim. teşekkürler umarım kavuşur😔😔 bu arada ben de alacalıyım, ne tesadüf. keşke buralarda olsaydınız da verseydim
Orada olsaydım alırdım ama nasip siz elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz. İnşallah güzel haberinide alırız kuşunuzun. 😊

Üst Alt