• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hamilemi yoksa hastamı

Muhammed emin

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar kuşum hamilemi yoksa hastamı karar veremedim,gün geçtikce popo kısmı büyüyor ve kuyruğunu aşağı yukarı sallıyor,zaten önceden eşi ayak atıyodu ama nolduysa bir anda kesildi ayak atmalar ve bundan 1 hafta sonra kuşum agresifleşti daha çok yem yedi ve kanatlar kanatları çaprazken fotoğraftaki gibi oldu bende kararsız kaldım kuşum hamilemi yoksa hastamı?

Oğuz

Paylaşımcı
Kuşunuzun fotoğrafını paylaşırmısınız

Muhammed emin

Yeni Üye
El ile kontrol edin yumurta olup olmadığını anlamanız için en garanti yol o şayet yumurta var ise 1 2 gün içinde yumurtlayacak hareketi ve kesin farkeder siniz yumurta var ise
Parmağımı kanatacak kadar güçlü bir gaga ve agresif bir yapısı var birde üstüne bu şey onu cok daha agresif yaptı ancak korkum şu:tüy dökme dönemi yaklaşıyor bu surecte hem yavrusuna bakip hemde tuy dokmesi lazim buda onun bagisikligini dusurmezmi?

Özkan

Aktif Üye
Parmağımı kanatacak kadar güçlü bir gaga ve agresif bir yapısı var birde üstüne bu şey onu cok daha agresif yaptı ancak korkum şu:tüy dökme dönemi yaklaşıyor bu surecte hem yavrusuna bakip hemde tuy dokmesi lazim buda onun bagisikligini dusurmezmi?
Öncelikle kuşu eldiven vb birseyle tutarak kendinizi güvenceye alın kontrol sağlayın başarılı bir çiftleşme olmadı ise zaten yumurtalar boş olacak dır yumurta yapmak onu bitkin düşürmez fazla hadi diyelim kuş başarılı bir çiftleşme gerçekleştir di yumurtalar da dolu tüy süresini kuş kendisi kısaltır sizin de iyi bakımı ile hiç zorlanmadan bu işin altından kalkar ama öncelikle yumurta mı hastalık mı olduğunu anlamak için kontrol şart malesef

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşun görselini atarsan daha iyi yardımcı olurum kardeşim video açılmıyor

Muhammed emin

Yeni Üye
Yarin yapacagim tesekkurler tavsiyeleriniz icin ama ben simdi biraz daha emin oldum cunku egildiginde popo ve karin arasinda bi siskinlik belli oluyo ve bunu gordum