• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kusum halsiz ve kusuyor

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Kusum bu sabah bir anda halsizlesti. Yem yemesini kontrol edemedim daha ama yemin başına geçince 1 2 tane yem yiyip gidiyor suyunu ben götürünce içiyor. Kabarık duruyor. Üşüttümü anlamadım. Vetform var elimde versem mi bilemedim. 1 ekimde iç dış parazit yapmıştım o zamandan beri bu şekilde dışkısı. ayaklari da soğuk

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Kusum bu sabah bir anda halsizlesti. Yem yemesini kontrol edemedim daha ama yemin başına geçince 1 2 tane yem yiyip gidiyor suyunu ben götürünce içiyor. Kabarık duruyor. Üşüttümü anlamadım. Vetform var elimde versem mi bilemedim. 1 ekimde iç dış parazit yapmıştım o zamandan beri bu şekilde dışkısı. ayaklari da soğuk

İç parazit tedavisi dikkat gerektiren bir tedavidir. Kuşlar öncesi ve sonrasında mutlaka hazırlanmalıdır. Siz hangi ilaçlar, nasıl uyguladınız? Devamında probiyotik, vitamin verdiniz mi? Bir de keşke iç ve dış paraziti 10 gün ara işe yapsaydınız. Aynı anda iki çeşit ilaç bünyesine girmiş

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
İç parazit tedavisi dikkat gerektiren bir tedavidir. Kuşlar öncesi ve sonrasında mutlaka hazırlanmalıdır. Siz hangi ilaçlar, nasıl uyguladınız? Devamında probiyotik, vitamin verdiniz mi? Bir de keşke iç ve dış paraziti 10 gün ara işe yapsaydınız. Aynı anda iki çeşit ilaç bünyesine girmiş
Veteriner yaptı. İlaç isimlerini bilmiyorum probiyotik sonrasında verdim

Pamuuuk

Yeni Üye
Eliniz ile kursağını kontrol edin kuruma vakası olabilir bu yüzden kuşumu kaybettim karın bölgesi sert ise kuruma olabilir

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Şuan Şehmus abi yardımcı oluyor. Yarın röntgen çektirmeye gideceğim. Ona göre bir yol izleyeceğiz.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar kuşta karaciğer büyümesi varmış. Sadece karaciğer destekleyici kullanacağız. Kuruma değil şükürler olsun kilosu da iyi. Şehmus abiye yardımları için teşekkür ederim tekrardan 😊

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
geçmiş olsun inşallah

Üst Alt