• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum halsiz ve kabarık

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
ilaçları lenf bezindeki enfeksiyon için veriyorum dedi tek tek söylemedi açıkçası mantar için ilaçları 10 gğn sonra başlayalım yoksa ağır olur ilaçlar dedi baytril ve metpamidi aksamları suyuna 4 damla damlatmamı aksorbik asitidr gündüzleri 4 damla suyuna vermemi söyledi
yem yiyor kendisi
@Şehmus BAKIR abi bakar mısın bana ilaç sayısı ve kullanım süresi çok uzun geldi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Geçmiş olsun konu açıp direkt olarak birini etiketleyecekseniz özelden ulaşın etiketleyeceğiniz kişiye. Kustu demişsiniz. Sürekli kusuyor mu?
Açıkçası kardeşime katılıyorum çünkü yönetimdeki tüm arkadaşlarım gerekli bilgiye sahip ve deneyimlidir👍 Fakat özelden çok acil olmadığı sürece cevap vermiyoruz sorularınızı konu açarak sorarsanız böylece herkesin yorumlarını alırsınız 😊

enfall

Aktif Üye
Enfeksiyon çok ilerlediyse tam Suluga 4 damla idealdir kardeşim ama video bende açılmıyor kuşun durumu nedir? Kuruma var mı? Kilosunu biliyor muyuz?
kuşum bugün sabah çok halsizdi ama şu an keyfi yerinde yani şöyle diyeyim bir hafta içinde 3 4 gün çok iyi ama geriye kalan 2 3 gün halsiz ve sürekli uyuyordu kilosu da 4-5 aylıkken 46 gramdı şu an 1 yaş 3 aylık ve 44 gram

enfall

Aktif Üye
Açıkçası kardeşime katılıyorum çünkü yönetimdeki tüm arkadaşlarım gerekli bilgiye sahip ve deneyimlidir👍 Fakat özelden çok acil olmadığı sürece cevap vermiyoruz sorularınızı konu açarak sorarsanız böylece herkesin yorumlarını alırsınız 😊
teşekkür ederim dikkate alacağım

enfall

Aktif Üye
merhabalar tekrarda bir şey merak ediyorum kuşumun ayaklarında da mantar var dendi bu mantarın bize bulaşma ihtimali var mı

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
merhabalar tekrarda bir şey merak ediyorum kuşumun ayaklarında da mantar var dendi bu mantarın bize bulaşma ihtimali var mı
bulaşmaz diye biliyorum ama yinede kuşa dokunmadan önce dokunduktan sonra ellerinizi yıkayın

enfall

Aktif Üye
tekrardan merhaba bugün kontrole götürüm kuşumu ancak pek memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim muayene eden veteriner hekim yoktu başka bir hekim baktı lenf bezindeki şişliğin indiğini mantarın da hala ayaklarında varr olduğunu söyledi ancak kursağını muayene etmedi kuşum 1 yaşında olduğundan dolayı mantar ilacı başlanmayacağını söyledi ve kusmasının alerjik olabileceğini söyledi bunun için de antihistaminik verdi bunu da 3 gün kullanın dedi anlamadığım nokta mantarı tedavi edilmezse lenf bezi belki yine şişecek mantarı için sizlerin önrebileceği bir şey var mı acaba ya da ankarada kuşlardan anlayan bir veteriner öneriniz

Üst Alt