• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hala kusuyor

Evinesom

Yeni Üye
Merhaba daha önce de konu açmıştım kuşumda üç aydır kusma sorunu yem yememe sorunu var gittiğimiz veteriner kursak mantarı demişti yirmi gün amfoterisinb almıştı düzelmedi daha kötüleşince veteriner değiştirdik floryaya veterinerler çok ilgilendi ondört gün kuş orada kaldı kuşun kursak mantarı yokmuş bakteriyel enfeksiyonmuş antibiyotik verildi kusması da düzelmişti dün aldım ama bugün kuş yine kusma hareketi yaptı ve dışarı çıkardı sıvıyı. Bunun sebebi ne olabilir ne yapacağımı şaşırdım artık dışkısına bakıldı röntgeni kültürü vs çekildi ama anlamıyorum neden kusuyor veterinere yazdım metaklor alacağım yarın onu vereceğim ama esas sorun nedir yardımcı olur musunuz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kursaktan swap testi yapıldı mı. Ve dışkı kültürün sonuçları nasıl çıktı. Metaklor kusma refleksini baskılar ama kusmaya asıl neden olan hastalığı iyileştirmez. Kuşta kronikleşmiş kursak hassasiyeti olabilir. Yada kullanılan antibiyotik kuştaki bakteriye etki etmiyor da olabilir. Veteriner hekimle tekrardan iletişime geçerseniz iyi olur.

GülbeyazMaviş

Aktif Üye
Merhaba kursaktan swap testi yapıldı mı. Ve dışkı kültürün sonuçları nasıl çıktı. Metaklor kusma refleksini baskılar ama kusmaya asıl neden olan hastalığı iyileştirmez. Kuşta kronikleşmiş kursak hassasiyeti olabilir. Yada kullanılan antibiyotik kuştaki bakteriye etki etmiyor da olabilir. Veteriner hekimle tekrardan iletişime geçerseniz iyi olur.
🥰

Üst Alt