• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşum haftalardır ishal

Gizemsvr

Yeni Üye
Kuşu alalı 1 ay olcak neredeyse 4 aylık ve erkek oldugu söylenmişti geldigi günden beri ishal ve geçmiyor. hiç ötmüyor tüyleri hep kabarık ve sürekli uyukluyo uyurken de ses çıkarıyor sadece yemek yemek için uyanıyor bikaç gündür de kafesin altında dolanıyor tüneklere hiç çıkmıyor. Yemlikte bile uyuyo

eness_kzlts

Aktif Üye
Kuşu alalı 1 ay olcak neredeyse 4 aylık ve erkek oldugu söylenmişti geldigi günden beri ishal ve geçmiyor. hiç ötmüyor tüyleri hep kabarık ve sürekli uyukluyo uyurken de ses çıkarıyor sadece yemek yemek için uyanıyor bikaç gündür de kafesin altında dolanıyor tüneklere hiç çıkmıyor. Yemlikte bile uyuyo
İshal ilacı verdiniz mi?

Rusalka

Aktif Üye
Kuş dişi kesinlikle bende arkadaşlara katılıyorum üşüttüğünü düşünüyorum. Belki kuş gelirken üşüdü veya evinizde üşüyor bilmiyorum ama belirtileriniz üşütmeye benziyor. Tedavi sürecinde üstatlar yardımcı olacaktır. Sıcak bir yerde olduğundan emin olun kuşun. Dal dari verebilirsiniz yemek yediğinden emin olun .

Gizemsvr

Yeni Üye
Kuşun erkek oldugu söylenmişti.fotografta çok net degil ama gagasının üzeri açık mavi tonunda
Sabahları oda sıcak fakat geceleri soguk odada kalıyor ama üzerini örtüyorum

Gizemsvr

Yeni Üye
Alırken araştırmadan almıştım aslında dişi erkek farketmez ama egitmek istiyordum

Gizemsvr

Yeni Üye
Tabikide önce saglıgı önemli ama ben biraz sınaşıgım o da benim gibi olsun isterdim inatçı degilde :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Neden sabahleyin sıcak akşamleyin soğuk oda? kuşun hasta olma sebebi budur 😔sabit ısıda dursun ama hasta olduğu için sıcak ortamda olsun soğuk algınlığı var bu yüzden ilerlemiş biraz öncellikle avıastim alıp başlayın ama elle besleme yapmanız gerekiyor

Gizemsvr

Yeni Üye
Sıcak odada ailem kalıyor ve kuşa alerjisi var o üzdwn yatarken almak zorunda kalıyorum ama üşümesin diye kafesin arkasına sıcak su torbası bile koyuyorum

Mustafa Enes

Aktif Üye
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur