• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum gözünü duvara vurdu

ecrin337

Yeni Üye
Arkadaşlar bugün kuşumu saldım uçsun diye. Bu arada gündüz saldım bir kaç gündür öyle uçuyor diye. Omuzumda duruyordu televizyona falan bakıyordu. Sonra kendi bir anda uçmaya başladı. Sonra perdeye tutunamadı. Başka perdeye gitti fakat onunda arkasına girdi. Korktuğu içinde çırpındı. Çırpınırken gözünü ya duvara yada japon tikeni çiçeğine çarptı. Ama büyük ihtimalle duvara vurdu ve gözü kızarık kaşıyor ve arada açıp geri kapatıyor. Yardım edin lütfen.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Arkadaşlar bugün kuşumu saldım uçsun diye. Bu arada gündüz saldım bir kaç gündür öyle uçuyor diye. Omuzumda duruyordu televizyona falan bakıyordu. Sonra kendi bir anda uçmaya başladı. Sonra perdeye tutunamadı. Başka perdeye gitti fakat onunda arkasına girdi. Korktuğu içinde çırpındı. Çırpınırken gözünü ya duvara yada japon tikeni çiçeğine çarptı. Ama büyük ihtimalle duvara vurdu ve gözü kızarık kaşıyor ve arada açıp geri kapatıyor. Yardım edin lütfen.
Merhaba kuşun fotoğrafını eklermisiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dilerim diken dediğiniz şey batmamıştır. Gözünde zarar var mı hiç açıyor mu? Tobrased göz damlası ve teramisin göz merhemi kullanabilirsiniz.

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Cok gecmis olsun . Gozunu kontrol.etmeniz lazim urkutmeden. Ses acin gerekirse bakin gozune . Gerekiyorda hemen veterinere.

ecrin337

Yeni Üye
Şu anda iyi gibi arada gözünü açıyor ve eski neşesine gelmeye başladı ama hala gözünü kaşıyor.
Dilerim diken dediğiniz şey batmamıştır. Gözünde zarar var mı hiç açıyor mu? Tobrased göz damlası ve teramisin göz merhemi kullanabilirsiniz.
Ve o ilaçları nereden temin edebilirim

Üst Alt