• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum gözünü açamıyor

zeycakiir

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Gözü kızarık açamıyor
Dün fark ettim bir kafeste 2 kuş yaşıyor muhabbet kuşu ikiside. Kavga falan ettiler sandım ama dünden beri gözünün birini açamıyor. Kavga mı etmişler yoksa mantar falan mı anlamak istiyorum yardımcı olun lütfen!!!! Gözü böyle kızarmış

Ekli dosyalar

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba, gözde akma kaşınma var mı ?

zeycakiir

Yeni Üye
Ben kendim baktım falat aktığını görmedim veya kaşıdığını

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Ben kendim baktım falat aktığını görmedim veya kaşıdığını
terramicyn göz merhemi alıp etrafına kulak çubuğu yardımıyla sürün. Bu işlemi yapmadan önce yani merhemi sürmeden önce ılık demlenmiş çayla pamuğu nemlendirip kuşun gözünü hafifçe silin

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba önlem olarak terramicyn göz kreminin yanında gentagut da kullanabilirsiniz. Zehra hocam söylemiş gerekeni geçmiş olsun şimdiden 🧿🦜🤗

zeycakiir

Yeni Üye
Merhaba önlem olarak terramicyn göz kreminin yanında gentagut da kullanabilirsiniz. Zehra hocam söylemiş gerekeni geçmiş olsun şimdiden 🧿🦜🤗
Şu an hemen sürmesem? Evde bahsettiğiniz krem var fakat ben neyi olduğunu bilmiyorum zarar verebilirim durduk yere. Mantarı mı var yoksa arkadaşı ile mi kavga etti bilmiyorum kafama göre sürmem doğru değil bence

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Fotoğrafı büyüttüğüm de üst kapakta birşey yok maşallah. Altta çok az kızarıklık var. Terramicyn göz kremini uyumadan önce sürerseniz bence faydalı olur. Mantara benzemiyor. yinede hocalarımız bilgilendirsin sizi

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Şu an hemen sürmesem? Evde bahsettiğiniz krem var fakat ben neyi olduğunu bilmiyorum zarar verebilirim durduk yere. Mantarı mı var yoksa arkadaşı ile mi kavga etti bilmiyorum kafama göre sürmem doğru değil bence
Hiç bir zararı olmaz faydası olur bu konuda endişeniz olmasın, arkadaşı ile kavga edip oraya hasar bile almış olsa yine bu krem sürülür bu durumda da mantarlık bir şey görünmüyor

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhaba, kuş göze darbe almış ya da kendi kaşıyarak yaralamış. Gün içinde tobrased damla, akşam uyumadan hemen önce de kulak çubuğu ile terramisin göz merhemi sürelim. Geçene kadar. Göz çevresi tüylerinde dökülme ve deride kabujlanma, kızarma olursa bu konu içinden yazınız

Üst Alt