Kuşunuzun streamable.com dan videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde beyaz peçeteye güncel dışkı fotosu da alalım. Entrobac ve gervit gibi takviyeler veriyor musunuz. Ben perde eğitimini önermiyorum ama öneren arkadaşlarımızda var. Bu tamamen tercih meselesi tabi
Cumartesi saat 2-3 civarı petshoptan aldım yemek yiyor su içiyor hiç sultan papağanım olmadığı için yemi çokmu azmı yediğini bilmiyorum ama kabuklar var suyu azalmıştı.Şuan arada gözlerini kapatıyor uykulu olması normalmi
Streamable.com dan videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Entrobac probiyotik var mı elinizde. Varsa yarından itibaren üç gün üst üste suyu tazeleyerek verelim. Ama önce bir video görelim ve tekrardan taze dışkı fotosu atar mısınız. Çünkü son foto açlık dışkısı gibi geldi.
Streamable.com dan videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Entrobac probiyotik var mı elinizde. Varsa yarından itibaren üç gün üst üste suyu tazeleyerek verelim. Ama önce bir video görelim ve tekrardan taze dışkı fotosu atar mısınız. Çünkü son foto açlık dışkısı gibi geldi.
Ne kadar tatlı maşallah bence daha yeni sahiplendiğiniz için henüz daha ortama uyum sağlama aşamasında gibi geldi. Zaten eve yeni gelen kuşlarda dışkıda ishal durgunluk yem yememe gibi belirtiler olabilir. Ama bu belirtiler süreklilik arz ederse sıkıntı. Bence multivitamin gervit ve probiyotik entrobac temin ediniz. Grit kum kalamar kemiği de kafesinde her zaman bulunsun. Kuşunuzun bağışıklığı düşükse bile saydığım takviyeler hem dışkıyı toparlar hemde hastalıklara karşı direnci yükseltir.