• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum geceden beri hasta ve yemek yemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kzl

Yeni Üye
Merhaba, kuşum dün yine rahatsızlandı, ateşi çıktı ve hala hasta. Sürekli ayağını karnına çekiyor ve yemek de yemedi. Sadece biraz su içirebiliyorum. Çok güçsüz düştü. Evde nasıl bir takviye verebilirim enerjisi yerine gelsin diye?

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
El besleme mamasıyla besleyin açsa acil.

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ne olduğuna bakıp çevredeki petshop ları aradım ama ellerinde kalmamış hiçbirinin. evde yapabileceğim hızlı bir alternatif öneriniz var mı
yumurtayı haşlayın sıcak suyla nemlendirin mama yapın ılıyınca şırıngaya doldurup ağzına sıkacaksınız azar azar

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Önceki başlığa ekleme olarak yazarsanız kuşun takibi daha kolay olur.Mamaistten yoğun bakım maması alabilirsiniz şırıngayla besleyin.İçine zeolit katsanız daha iyi olur desteklemiş olursunuz.Ürünler gelene kadar aç kalmaması gerek yumurta maması yapabilirsiniz.İyice haşladığınız yumurtanın sarısını su ile yoğurt kıvamına getirip verin,doysun.Dışkıları da ekleyin bakalım.

kzl

Yeni Üye
Önceki başlığa ekleme olarak yazarsanız kuşun takibi daha kolay olur.Mamaistten yoğun bakım maması alabilirsiniz şırıngayla besleyin.İçine zeolit katsanız daha iyi olur desteklemiş olursunuz.Ürünler gelene kadar aç kalmaması gerek yumurta maması yapabilirsiniz.İyice haşladığınız yumurtanın sarısını su ile yoğurt kıvamına getirip verin,doysun.Dışkıları da ekleyin bakalım.
Dengesini kaydettiği için kafesten küçük bir kutuya aldım. Yemek yemediği için dışkısı neredeyse tamamen sıvı. En son kutuya yaptıklarından bir kaçını atıyorum. Şuanki durumunu da aşağıdaki youtube linkine yükledim daha açıklayıcı olur. Hala biraz ateşi var. Çevrede kuşa bakan tek bir veteriner var o da çok yardımcı olamadı.

Ekli dosyalar

kzl

Yeni Üye
Bu da mama yedirdikten hemen sonra yaptığı dışkısı

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
daha çok ayağının üzerine basamıyor gibi. sol ayağını tam kullanamıyor. yürürken de yalpalıyor.
Tekrar geçmiş olsun Norölojik bir sıkıntı olabilir, sinirsel de olabilir veteriner hekim görmeli mutlaka
Zaman kaybetmeden götürün lütfen

• Like
Tepkiler: kzl

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Birden fazla konunuz olduğu için bunu kapatıyorum lütfen tek konu üzerinden ilerleyin takibi zor oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt