• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşum Gazete Kemiriyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kendince yuva hazırlığı yapıyor olabilir. Ama dişi kuş konusunda benden daha tecrübeli arkadaşlarım var. Onların yorumları daha sağlıklı olur. 😊

D

Doğacı

Yasaklı
Açıkçası cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum,benim erkek kuş peçetelere saldırır ısırır koparıp atar,dişi kuşum da bu aralar kütüphaneme dadanmaya başladı kitaplarıma saldırır oldu kemirmeye çalışıyor. Oyun içinde yapıyor olabilir,kuşların birçoğu kemirmeyi seviyor. Kuşunuza kemirmesi için uygun oyuncaklar alabilirsiniz tabiiki sağlığa zararsız olmalı,kimyevi boyalarla boyanmamış doğal ve yutamayacağı kendisine zarar veremeyeceği oyuncaklar olabilir. Kuşların kemirmesi için üretilen şeyler var.Gazete kağıdı kullanmanızı önermiyorum ayrıca.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşlar zaten kemirgen hayvanlar. Gazete en kolay kemirebileceği şeylerden biri. Bizimkiler duvarı bile kemiriyor. Hatta şu anda biri parmağımda telefon kabımı kemiriyor. 😃

Cinsiyeti farketmez ama dişiler bir tık daha fazla kemiriyor. Özellikle kızgınlık zamanındaysa fena. 😅

Bulutlugece

Aktif Üye
Kuşlar zaten kemirgen hayvanlar. Gazete en kolay kemirebileceği şeylerden biri. Bizimkiler duvarı bile kemiriyor. Hatta şu anda biri parmağımda telefon kabımı kemiriyor. 😃

Cinsiyeti farketmez ama dişiler bir tık daha fazla kemiriyor. Özellikle kızgınlık zamanındaysa fena. 😅
Bizimkiler de duvarı oymuştu :]